Football Talk

«Πώς να χάσει με αυτόν τον Ολίσε;» Ντέρμπι ήταν… παλιά, τώρα είναι μόνο Μπάγερν Μονάχου – Τα αποτελέσματα της Bundesliga!

«Πώς να χάσει με αυτόν τον Ολίσε;» Ντέρμπι ήταν… παλιά, τώρα είναι μόνο Μπάγερν Μονάχου – Τα αποτελέσματα της Bundesliga!

«Ντέρμπι ήταν παλιά»… Η Μπάγερν Μονάχου έκανε μια εξόρμηση στη Βρέμη, φιλοδώρησε για τη φιλοξενία μια… φθινοπωρινή πεντάρα τη Βέρντερ και με εξαιρετικούς Ολίσε, Μουσιάλα, Κέιν εδραιώνεται στην κορυφή της Bundesliga.

Η Bundesliga επέστρεψε, μαζί της και η παλιά… καλή Μπάγερν που ξέραμε! Με κεκτημένη ταχύτητα από την μοναδική παράσταση στην πρεμιέρα της League Stage του Champions League, σκορπά στους πέντε ανέμους της Βρέμης την Βέρντερ και κλέβει τις εντυπώσεις του Σαββατοκύριακου.

Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί με εμφάνιση πρωταθλήτριας κυριάρχησε εξ αρχής και το γκολ του Μουσιάλα στο 32΄ απλώς… προλόγισε το τι μέλλει γενέσθαι. Ο Ολίσε διπλασίασε  τα τέρματα των Βαυαρών και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η καταστροφή για τους γηπεδούχους: Κέιν (60’), Ολίσε (60’), Γκνάμπρι (65’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην αποστολή της αγωνιστικής, που, εν τέλει, απεδείχθη απογευματινή φθινοπωρινή… εξόρμηση.  

Εξ ίσου εντυπωσιακή (αν και με λιγότερα γκολ) είναι η Φράιμπουγκ, η οποία ταξίδεψε στη Βόιθ Αρένα για να… περάσει ως σίφουνας πάνω από τη Χάιντενχαιμ, καθώς το 3-0 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Ρίτσου Ντόαν (54΄) και Βιντσέντζο Γκρίφο δις (59’, 65΄) εδραίωσαν την ομάδα τους στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. 


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της ημέρας
:

Χάιντενχαιμ – Φράιμπουργκ = 0-3

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου= 0-5

Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαιμ = 2-1

Μπόχουμ – Χόλσταϊν Κιλ = 2-2 

www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0