Football Talk

Το δίλημμα του Ιλκάι Γκιντογκάν: Κλοπ ή Πεπ;

Το δίλημμα του Ιλκάι Γκιντογκάν: Κλοπ ή Πεπ;

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν επέστρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι, μετά από μόλις ένα χρόνο στη Μπαρτσελόνα, και σε συνέντευξή του κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα προτίμησης ανάμεσα στον Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα του χάρισαν την ελευθέρας του και δρομολόγησαν την επιστροφή του στο «μπλε» Μάντσεστερ νωρίτερα του αναμενομένου. Καλύτερα για τον ίδιο και φυσικά τον Πεπ, τον οποίο φαίνεται πως επιλέγει ο Γερμανός μέσος, ως μεγαλύτερο πόλο επιρροής στο παιχνίδι του, συγκριτικά με τον  αντίκτυπο που έχει ο Γιούργκεν Κλοπ στο ποδοσφαιρικό μυαλό του. 

Χαρακτηριστικά, ο 33χρονος είπε πως «ο Πεπ έχει τεράστια επιρροή στο πώς θέλω εγώ να παίζουν οι ομάδες που αγωνίζομαι», ενώ ρωτήθηκε και για τον ρυθμό του παιχνιδιού στην Αγγλία, απαντώντας: «Λόγω του τρόπου που παίζουν οι ομάδες. Η Άρσεναλ μοιάζει πολύ περισσότερο με το πώς παίζουμε από ό,τι ήταν ποτέ η Λίβερπουλ του Κλοπ». Ανέδειξε, επίσης, την επιρροή του ίδιου του Καταλανού προπονητή στον Αρτέτα, αφού ο Βάσκος υπήρξε βοηθός του πρώτου στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2016 έως το 2019


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0