Football Talk

Η Νάπολι «κλονίζει» τη Γιουβέντους και η Interwetten τριπλασιάζει τα κέρδη!

Η Νάπολι «κλονίζει» τη Γιουβέντους και η Interwetten τριπλασιάζει τα κέρδη!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Νάπολι (21/09, 19:00) για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A.

Η «Μεγάλη Κυρία» Γιουβέντους, η οποία επιδιώκει να βρει την ταυτότητα της πρωταθλήτριας υπό τις οδηγίες του Τιάγκο Μότα, υποδέχεται στο Αλιάνζ Στέϊντιουμ το καμάρι του Νότου, Νάπολι, με στόχο το πρώτο τρίποντο σε ντέρμπι και την επιστροφή γενικά στις εντός συνόρων νίκες.

Ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες (ντέρμπι με Ρόμα 01/09 και στραβοπάτημα με Έμπολι στις 14/09) βρίσκεται στην έκτη θέση, με ψυχολογία ανεβασμένη, μετά το θετικό ντεμπούτο στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Αϊντχόφεν (17/09, 3-1). Από την άλλη, το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, με τον Ρομέλου Λουκάκου παρουσιάζεται αποτελεσματικότερο, καθότι «ρέφαρε» την ήττα της πρεμιέρας από τη Βερόνα (18/08, 3-0) και δεν κοίταξε ξανά πίσω με 3 συνεχόμενες νίκες και εντυπωσιακό παθητικό με 9-1 τέρματα.

Σ’ αυτή την πορεία της, βασίζουμε την επιλογή μας: είναι ικανή και να σκοράρει και να κερδίσει, ειδικά μια Γιουβέντους σε… ανοικοδόμηση, λόγω της επανεύρεσης της ταυτότητάς της, έστω και εντός έδρας.

Η πρόταση του BN Sports: (21/09, 19:00) Γιουβέντους - Νάπολι 2 με απόδοση 3.40 από την Interwetten.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0