Basket Talk

Δεν τα κατάφερε το Περιστέρι στη -μετά Σπανούλη- εποχή και έχασε στον… πόντο από τον Πανιώνιο!

Δεν τα κατάφερε το Περιστέρι στη -μετά Σπανούλη- εποχή και έχασε στον… πόντο από τον Πανιώνιο!

Η ομάδα του Περιστερίου υποδέχθηκε για το 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» τον Πανιώνιο στο» Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου», από τον οποίο ηττήθηκε με 73 – 74!

Το Περιστέρι και ο Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» σε έναν αγώνα στην μνήμη του πρώην παίκτη του Περιστερίου, στο 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Αναλυτικότερα, από  το ξεκίνημα του αγώνα, τόσο το Περιστέρι, όσο και ο Πανιώνιος, έπαιζαν αρκετά επιθετικά και με ένταση, με την διαφορά ότι οι γηπεδούχοι έμοιαζαν περισσότερο δεμένοι και επικοινωνούσαν καλύτερα.

Η ομάδα του Περιστερίου στη - μετά Σπανούλη εποχή - δυσκολεύτηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να φέρει το ματς υπέρ του στο 39 - 40 και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Οι «κυανοκίτρινοι» κατάφεραν να παίξουν καλή άμυνα και επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο, σταματώντας το μομέντουμ του «Ιστορικού» με 56 - 59.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για το Περιστέρι ώστε να πάρει την νίκη και έχασε με διαφορά μόλις ενός πόντου, με σκορ 73 – 74.

Το Περιστέρι την Κυριακή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για τον τελευταίο αγώνα του τουρνουά, στις 19:00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0