Football Talk

Premier League αλά… Stoiximan Super League: Θα έπαιρνε αυτή η 11άδα πρωτάθλημα, με προπονητή τον Μακελελέ;

Premier League αλά… Stoiximan Super League: Θα έπαιρνε αυτή η 11άδα πρωτάθλημα, με προπονητή τον Μακελελέ;

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει γεμίσει με πολύ σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Stoiximan Super League, έχουν περάσει και από τα «σαλόνια» της Premier League. Το BN Sports σας παρουσιάζει την ενδεκάδα αυτών των παικτών, που είναι ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Κλοντ Μακελελέ στο «τιμόνι» της. 

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανεβεί επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αρκετοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έρχονται να αγωνιστούν στη χώρα μας, για κάποια από τις ομάδες των «Big 4» και όχι μόνο. Πολλοί έχουν κάνει το δικό τους πέρασμα από την Premier League και εμείς σας παρουσιάζουμε την ενδεκάδα που θα μπορούσε κάλιστα να πάρει το πρωτάθλημα. 

Τις περισσότερες συμμετοχές στα αγγλικά γήπεδα τις έχουν, όπως γίνεται αντιληπτό, παίκτες όπως ο Γουίλιαν, ο Μαρσιάλ, ο Λαμέλα και ο Λόβρεν. Και οι τέσσερις έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της Premier League, με τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού να είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε δύο από αυτές, την Τσέλσι και την Άρσεναλ. Ο 36χρονος έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Φούλαμ.  Κάπως έτσι έχει καταγράψει συνολικά 317 συμμετοχές με 47 γκολ και 46 ασίστ. 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άντονι Μαρσιάλ, της ΑΕΚ,  με 209 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, όλες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας 63 γκολ και 27 ασίστ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Έρικ Λαμέλα, που με τη φανέλα της Τότεναμ, αγωνίστηκε 177 φορές, σκοράροντας 17 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ, στην Premier League. Τελευταίος από αυτήν τη σπουδαία τετράδα ποδοσφαιριστών, είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν, που έχει αγωνιστεί με Λίβερπουλ και Σάουθαμπτον συνολικά 162 φορές, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ. 

 

Αναλυτικά η ενδεκάδα που διάλεξε το BN Sports:

32047EC1-2173-4D25-991B-FB664F1AEEF8.jpg

Αλλαγές: Έρικ Λαμέλα, Αλί Σαμάτα, Σόλα Σορετίρε, Φίλιπ Τζούριτσιτς. 


Το μεγάλο ερώτημα είναι, αν θα μπορούσε αυτή η ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Η ποιότητά της θεωρείται δεδομένη και αδιαμφισβήτητη και εμείς πιστεύουμε, πως θα μπορούσε να στεφθεί πρωταθλήτρια. 

Βαγγέλης Τερζής 

www.bnsports.gr









Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0