Football Talk

Τα τελευταία αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Champions League: Ο Ράγια, το όνειρο της Μπρεστ και η ήττα της Μπαρτσελόνα!

Τα τελευταία αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Champions League: Ο Ράγια, το όνειρο της Μπρεστ και η ήττα της Μπαρτσελόνα!

Ολοκληρώθηκε αισίως η πρώτη αγωνιστική του Champions League και έχουμε… πρωταγωνιστές. Τον Νταβίντ Ράγια, την εκπληκτική Μπρεστ, τη Μονακό που κέρδισε την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης με buzzer beater στις καθυστερήσεις!

Και κάπου εδώ, η πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League έλαβε τέλος!

Είχαμε περισσότερα από 50 γκολ στις αναμετρήσεις, είχαμε εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνίδια, είχαμε έναν εκπληκτικό Νταβίντ Ράγια και ένα όνειρο, αυτό της Μπρεστ, να γίνεται πραγματικότητα.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο;  Δεν είχε κάτι σημαντικό το Αταλάντα - Άρσεναλ, αλλά η κορυφαία στιγμή εν τέλει άνηκε στους γηπεδούχους. Έλαβε χώρα στο 51ο λεπτό και ήρθε από το σημείο του πέναλτι. Ανέλαβε την εκτέλεση ο Ρετέγκι, σούταρε, αλλά ο Ράγια του είπε «όχι» σε δύο χρόνους. Πρώτα από τα «11» βήματα και μετά, πάνω στη γραμμή, σταματώντας με απίθανο τρόπο την προσπάθειά του.

Η Αταλάντα απείλησε ακόμη δύο φορές με ισάριθμα μακρινά σουτ του Κουαδράδο, ενώ η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε με τον Μαρτινέλι στο 77’.

Εν τέλει, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Άρσεναλ παραμένει αήττητη φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις. Και όλα αυτά, προτού αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, την Κυριακή, στο «Έτιχαντ», για την 6η αγωνιστική της Premier League!


H Μπαρτσελόνα είχε να χάσει στη φετινή σεζόν εδώ και… ενάμιση μήνα. Από τη Μονακό, εντός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Τότε, η γιούχα ήταν έντονη για τον Χάνζι Φλικ και τους ποδοσφαιριστές του στο «Μονζουίκ». Σήμερα, οι Καταλανοί έχασαν ξανά από τους Μονεγάσκους, αυτή τη φορά στο Πριγκιπάτο με 2-1. Βέβαια, αυτή η ήττα πόνεσε ασφαλώς περισσότερο αφού ήταν για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του Champions League:

Αταλάντα – Άρσεναλ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία 2-1

Μονακό – Μπαρτσελόνα 2-1

Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς 2-1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0