Football Talk

Τρομερό «διπλό» της Λεβερκούζεν στην Ολλανδία, κέρδισε η Μπενφίκα του Παυλίδη τον Ερυθρό!

Τρομερό «διπλό» της Λεβερκούζεν στην Ολλανδία, κέρδισε η Μπενφίκα του Παυλίδη τον Ερυθρό!

Μία τεράστια νίκη απέναντι στη Φέγενορντ πανηγύρισε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε με 4-0 στην Ολλανδία, σε ένα σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη ανησύχησε, αλλά κέρδισε με 2-1 του Ερυθρού Αστέρα!

Τρίτη και τελευταία ημέρα για την 1η αγωνιστική του League Phase του Champions League, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να κάνει τη νίκη της… ημέρας, απέναντι στη Φέγενορντ, με το άνετο 4-0.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Παυλίδης αγωνίστηκε ως βασικός για τη Μπενφίκα στη Σερβία, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, είχε θετική παρουσία, και συνέβαλλε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; 

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση στο «Ντε Κάιπ» και διέλυσε με το εμφατικό 4-0 τη Φέγενορντ, πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο εντυπωσιακό της πρώτο ημίχρονο και έχοντας για πρωταγωνιστή τον 21χρονο Φλόριαν Βιρτζ, ο οποίος σκόραρε δις στο ντεμπούτο του στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση!

Ιδανικό το ξεκίνημα της Λεβερκούζεν στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να «παγώσει» το κατάμεστο «Ντε Κάιπ» στο 5ο κιόλας λεπτό, όταν μετά από λάθος του Ζερουκί, ο Βιρτζ έκλεψε και άνοιξε το σκορ με άψογο συρτό πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, βρίσκοντας δίχτυα στο ντεμπούτο του στο Champions League!




Οι «αετοί» της Λισαβώνας πέρασαν δύσκολα από το Βελιγράδι και το «Μαρακανά», επικρατώντας 2-1 του Ερυθρού Αστέρα, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ουσιαστικά, οι Πορτογάλοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκης από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Ακτούρκογλου και Κοκτσού, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν «στροφές» στην επανάληψη, μειώνοντας στο τελικό σκορ στο 86ο λεπτό με τον Μίλσον.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0