Football Talk

Στην πόρτα της εξόδου από την Μίλαν ο Φονσέκα, περιμένει στην γωνία ο Τέρζιτς

Στην πόρτα της εξόδου από την Μίλαν ο Φονσέκα, περιμένει στην γωνία ο Τέρζιτς
Ο Πάουλο Φονσέκα παίζει το κεφάλι του στο ντέρμπι με την Ίντερ, με την Μίλαν ήδη να έχει επικοινωνήσει με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς.

Μετά την Ρόμα και η Μίλαν ετοιμάζεται να προβεί σε αλλαγή προπονητή. Τα άσχημα αποτελέσματα των «ροσονέρι» έχουν φέρει τον Πάουλο Φονσέκα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και η εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ έχει αναγκάσει την Μίλαν να ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παίζει το κεφάλι του στο μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ και σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη, τότε αναμένεται να βρεθεί στο ταμείο ανεργίας.

Ήδη όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει ξεκινήσει επαφές με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ, τον Έντιν Τέρζιτς, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στο «Σαν Σίρο» την Τρίτη και παρακολούθησε από κοντά την Μίλαν.

Ο Φονσέκα ανέλαβε τους «ροσονέρι» το καλοκαίρι, αλλά το ξεκίνημα του είναι κάκιστο με μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Serie A και μια ήττα με κάτω τα χέρια από την Λίβερπουλ για το Champions League.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0