Football Talk

Τεράστια μάχη δίχως νικητή στο Ίντερ-Σίτι, πεντάρα για τη Σέλτικ, στο φινάλε «λύγισε» η Τζιρόνα! (video)

Τεράστια μάχη δίχως νικητή στο Ίντερ-Σίτι, πεντάρα για τη Σέλτικ, στο φινάλε «λύγισε» η Τζιρόνα! (video)

Εντυπωσιακή πεντάρα της Σέλτικ που σόκαρε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η  Ίντερ «μπλόκαρε» τη Σίτι, buzzer beater της Παρί με Μέντες. To νέο format του Champions League προβλέπεται συναρπαστικό…

Το ντέρμπι της δεύτερης ημέρας του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες με τον Τουράμ, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Χάλααντ είχε ασφυκτικά πάνω του τον Μπαστόνι κατάφερε μόνο ένα σουτ εκτός εστίας και μία κεφαλιά που κατέληξε στα χέρια του Ζόμερ. Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες απέδειξαν για ποιο λόγο όλοι ανυπομονούσαν για το συγκεκριμένο ντέρμπι, καθώς πρόσφεραν εντυπωσιακές φάσεις κι έναν αγώνα με ροή κι ας έλειπε το γκολ. Στα δυσάρεστα της βραδιάς η αναγκαστική αλλαγή του Κέβιν Ντε Μπρόινε που αποχώρησε τραυματίας.

Στη Μπριζ το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σκορ, ενώ μοναδική στιγμή ήταν μία ανατροπή του Τζόλη, που έγινε αιτία να ζητήσουν πέναλτι οι γηπεδούχοι. Η λύση για την Ντόρτμουντ ήρθε από τον πάγκο με τον Γκίντενς σε ένα ιδανικό σημείο του ματς. Αυτή ήταν και η αρχή για τους Βεστφαλούς να πάρουν… μπρος και να σκοράρουν άλλες δύο φορές, το 2-0 πάλι με τον Άγγλο από ασίστ του Τσαν, ενώ το 3-0 ήρθε από πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στο «Παρκ ντε Πρενς», η μαχητική Τζιρόνα κράτησε το μηδέν μέχρι το ημίχρονο και δεν άφηνε την Παρί Σεν Ζερμέν να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Οι Παριζιάνοι είχαν την κατοχή, όχι όμως και το κλειδί για τα δίχτυα των «αλμπιρόχος». Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, πιέζοντας όμως τη φιλοξενούμενη που «λύγισε» στην τελευταία φάση από λάθος του τερματοφύλακά της.

Δυναμικό ξεκίνημα της Σέλτικ στο πρώτo της ματς στο Champions League, καθώς πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα, βρήκαν τα δίχτυα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με καρφωτή κεφαλιά από τον Σκέιλς για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν ξεκάθαρες τις προθέσεις του να σφραγίσουν τη νίκη και κάπως έτσι στο 47΄ ο Φουρουχάσι έκανε το 2-0, ξεσηκώνοντας τις κερκίδες. Δε σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς συνέχισαν να σφυροκοπούν με τέρματα την ανήμπορη Σλόβαν, που κατάφερε να πετύχει το γκολ της… τιμής στο 61΄με τον Γουίμερ με ωραίο εξωτερικό φαλτσαριστό σουτ. Με 5-1 ξεκινούν οι Κέλτες στο Champions League.



Συνοπτικά, όλα τα αποτελέσματα των βραδινών αναμετρήσεων του 
Champions League:

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: 0-0

Κλαμπ Μπριζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ: 0-3

Παρί Σεν Ζερμέν – Τζιρόνα: 1-0

Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 5-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0