Football Talk

Εμφάνιση κύρους και λευκή ισοπαλία υποσχέσεων η Μπολόνια, «πάρτι» η Σπάρτα στην δική τους πρεμιέρα στο Champions League! (video)

Εμφάνιση κύρους και λευκή ισοπαλία υποσχέσεων η Μπολόνια, «πάρτι» η Σπάρτα στην δική τους πρεμιέρα στο Champions League! (video)
Η Μπολόνια κυριάρχησε εναντίον της Σαχτάρ, δεν κέρδισε αλλά με την εμφάνιση στη λευκή ισοπαλία απέδειξε πως έχει θέση στον κόσμο των «μεγάλων». Η Σπάρτα… οργίασε εξ αρχής, έκανε πάρτι επανεμφάνισης και κέρδισε εύκολα 3-0 τη Σάλτσμπουργκ. Αμφότερες απέδειξαν πως έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν το δικό τους όνειρο. 

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του «νέου» Champions League με φαβορί και αουτσάιντερ να προσφέρουν μοναδικό θέαμα! Πολλά γκολ, ντέρμπι και η δεύτερη βραδιά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει ήδη αρχίσει με τα δύο πρώτα ματς να έχουν κριθεί. 

Μπολόνια - Σαχτάρ Ντόνετσκ :0-0 



Σπάρτα Πράγας - Σάλτσμπουργκ :3-0 

Μπολόνια και Πράγα, δύο από τις πόλεις του… ποδοσφαιρικού φωτός για απόψε, «Στάντιο Ριτοριάλε» και «Τζενεράλι Αρίνα» οι «προβολείς» στην πρεμιέρα των αστέρων για τα καμάρια της πόλης. Μπολόνια και Σπάρτα, υποδέχονται Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ζάλτσμπουργκ, αντίστοιχα, για την πρώτη αγωνιστική μιας μαραθώνιας (και γι’  αυτό πολλά υποσχόμενης) League Stage

Στην Ιταλία ο Σκορούπσκι αποκρούει στο 4' το πέναλντι του Σουντάκοφ. Η επέμβαση, εύλογα, απογείωσε την ψυχολογία της ομάδας του Βιντέντζο Ιταλιάνο, η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να βρίσκει τη μεγάλη φάση, πλην ενός ακίνδυνου σουτ του Νίκολα Μόρο (23’). Ακολούθησαν ακόμη τρία στο πρώτο μέρος, δύο από τον Στέφαν Πος (35', 43') και το πιο επικίνδυνο από τον Ρικάρντο Ορσολίνι, που είδε τον Ριζνίκ να διώχνει το πλασέ του από αριστερά σε κόρνερ. Στο 52' ο Ρίζνικ αποσοβεί δις το μοιραίο για τους Ουκρανούς, πρώτα εξ επαφής με το στήθος (σε απόσταση… τετραγωνικού) το δυνατό σουτ του Φαμπιάν και στην εξέλιξη της φάσης σ’ ένα ακόμη πλάγιο σουτ.


Εν τω μεταξύ, στην Τσεχία ο Καϊρίνεν σκόραρε μόλις στο 2’ για τους Τσέχους Ολατούντζι με τη συμπλήρωση του τετάρτου αστόχησε ελάχιστα με κεφαλιά, αλλά «εξιλεώνεται» στο 42', καθώς με όμορφο, μονοκόμματο διαγώνιο σουτ από δεξιά διαμόρφωσε το 2-0 σε κομβικό χρονικό σημείο. Στο 17’ ακυρώθηκε γκολ – ισοφάριση του Κονφολό. Η Σπάρτα «τα σπάει» εντός έδρας και βάζει διαστάσεις θριάμβου με το 3-0 με γκολ του Λάτσι, ύστερα από εντυπωσιακή προσποίηση που ξεγέλασε τρεις αντιπάλους.  

Αμφότεροι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν, όπως είχαν διαμορφωθεί προ ώρας, βάσει ρυθμού. Η Σπάρτα η μεγάλη κερδισμένη, κάλλιστα η Μπολόνια αποδεικνύει πως… ήρθε για να μείνει και μπορεί!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0