Football Talk

Η Μπάγερν των ρεκόρ έκανε ασύλληπτο ξεκίνημα στα… νέα «αστέρια!» (video)

Η Μπάγερν των ρεκόρ έκανε ασύλληπτο ξεκίνημα στα… νέα «αστέρια!» (video)
Η Μπάγερν Μονάχου έσπασε όλα τα ρεκόρ με το χθεσινό, εκκωφαντικό, σκορ ενάντια στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9-2). Ο Χάρι Κέιν κάθισε στον θρόνο, ο Κομπανί αρχίζει να ασκεί επιρροή, ο Μίλερ έγινε «θρύλος» και στην Βαυαρία ονειρεύονται το ευρωπαϊκό. 

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το ταξίδι της στο ανανεωμένο Uefa Champions League. Οι Βαυαροί δεν έδειξαν κανένα έλεος στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μόναχο και τη διέλυσαν με το εξωφρενικό 9-2, ξεκινώντας με… ρεκόρ στο νέο format της διοργάνωσης. 

Το βράδυ στην «Allianz Arena» ήταν ιστορικό για όλους. Η Μπάγερν σκόραρε εννέα τέρματα για πρώτη φορά σε αγώνα επιπέδου Champions League. Οι παίκτες του Βινσέντ Κομπανί, πέτυχαν κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στη διοργάνωση, από καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν. 

Παράλληλα, η συγκεκριμένη νίκη, αποτελεί και τη μεγαλύτερη του γερμανικού συλλόγου στην ιστορία του, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Επίσης ο Βέλγος τεχνικός, έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει μια τόσο μεγάλη, σε εύρος, νίκη, στο ντεμπούτο του στο Champions League.

 


Χάρι «The Killer» Κέιν 

Ιστορικό βράδυ ήταν και για τον Χάρι Κέιν, το χθεσινό. Ο Άγγλος στράικερ σημείωσε τα δικά του, προσωπικά ρεκόρ, χάρη στα τέσσερα τέρματα ενάντια στη Ντιναμό. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού, που σκοράρει τρεις φορές από την άσπρη βούλα.

Επιπλέον, έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής, μετά τον Άλαν Σμιθ και το παιχνίδι της Άρσεναλ ενάντια στην Αούστρια Βιέννης (6-1, 1991) , που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε αγώνα Champions League

Δεν σταμάτησε εκεί όμως ο πρώην άσος της Τότεναμ. Ο Κέιν έγινε ο πρώτος σκόρερ με καταγωγή από το «Νησί» στην ιστορία της διοργάνωσης με 33 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον σπουδαίο Γουέιν Ρούνεϊ


Ο recordman Μίλερ 


Σημαντικό ήταν και για τον Τόμας Μίλερ, το χθεσινό παιχνίδι ενάντια στη Ζάγκρεμπ. Ο πολύπειρος Γερμανός, πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό και έγραψε ιστορία με την αγαπημένη του Μπάγερν. Ο Μίλερ έφτασε τις 152 συμμετοχές στο Champions League με τη φανέλα των Βαυαρών και άφησε πίσω του τον Τσάβι. Ο Καταλανός είχε σταματήσει στα 151 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα


Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να γράψει ιστορία με το «καλημέρα», στο ανανεωμένο Champions League. Η ποιότητα της, τηn καθιστά ένα από τα φαβορί και θα ήθελε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο «σπίτι» της, αφού ο τελικός γίνεται στο Μόναχο. Ο δρόμος προς τα αστέρια όμως είναι μακρύς. 




Βαγγέλης Τερζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0