Football Talk

Τα δύο πρώτα αποτελέσματα του Champions League: «Ιστορικό» αποτέλεσμα για Βίλα, δέχθηκε... γκολ η Γιουβέντους! (video)

Τα δύο πρώτα αποτελέσματα του Champions League: «Ιστορικό» αποτέλεσμα για Βίλα, δέχθηκε... γκολ η Γιουβέντους! (video)

Άνετη επικράτηση για τη Γιουβέντους που δέχθηκε... επιτέλους γκολ φέτος, «ιστορικό» αποτέλεσμα για την Άστον Βίλα απέναντι στη Γιανγκ Μπόις. Δύο εύκολες και «καθαρές» νίκες, στα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας «εποχής» του Champions League.

Το Champions League επέστρεψε! Είναι εδώ. Και τα δύο πρώτα του παιχνίδια, με το νέο format, αισίως ολοκληρώθηκαν.

Και η αλήθεια είναι πως παρότι είχαμε επτά γκολ, δεν παρακολουθήσαμε κάποιο ιδιαίτερο θέαμα. Και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην Άστον Βίλα και τη Γιουβέντους. Διότι αμφότερες ήταν εξαιρετικές και κατάφεραν να επιβληθούν με χαρακτηριστική ευκολία, 3-0 και 3-1 αντίστοιχα των Γιανγκ Μπόις και Αϊντχόφεν.

Το πρώτο γκολ της νέας «εποχής» σημειώθηκε από τη «Γηραιά Κυρία», με τον Γιλντίζ να σκοράρει με απίθανο πλασέ και να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση. Όπως ακριβώς δηλαδή, είχε συμβεί τόσο στη Serie A, όσο και στο Κύπελλο Ιταλίας.

Ο ΜακΚένι έκανε το 2-0 στο 27ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε μετά από ασίστ του Βλάχοβιτς, ο Γκονζάλες στο 51’. Δεν δέχθηκε φάσεις η γηπεδούχος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Σαϊμπάρι, στην τελευταία φάση του ματς. Και κάπως έτσι, η Γιουβέντους δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά φέτος!

Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα επικράτησε με 3-0 της Γιανγκ Μπόις, στην επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 41 χρόνια. Και η υπόθεση – νίκη «κλείδωσε» με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο Τίλεμανς άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό, για να έρθει ο Ράμσεϊ στο 38’ και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με συνοπτικές διαδικασίες.

Σκόραραν άλλες δύο φορές οι Άγγλοι με Γουότκινς και Ντουράν, αλλά ο VAR παρενέβη και δεν μέτρησε τα γκολ τους. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με το γκολ του Ονάνα, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Ιδανικό ξεκίνημα για Βίλα και Γιουβέντους λοιπόν, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στην ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του Champions League!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0