Football Talk

Βόμβα Άρη με Κουάισον, δικός του για δύο χρόνια!

tags :
Βόμβα Άρη με Κουάισον, δικός του για δύο χρόνια!
Σπουδαία μεταγραφή για τον Άρη ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Σουηδό επιθετικό Ρόμπιν Κουάισον για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Το καλύτερο για το τέλος κράτησε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν σε όλα με τον 31χρονο διεθνή Σουηδό σέντερ φορ, Ρόμπιν Κουάισον, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν θετική. Πλέον, η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία και αυτό που απομένει είναι ο παίκτης να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος άσος είχε αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ και επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Σαουδική Αραβία. Ο Κουάισον ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΙΚ Στοκχόλμης με την οποία μέτρησε 63 παιχνίδια με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Παλέρμο η οποία τον απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ. Στον ιταλικό Νότο κατέγραψε 70 συμμετοχές με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ. Το 2017 ήρθε η σειρά της Μάιντς να τον αποκτήσει έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Στην γερμανική ομάδα είχε 130 παιχνίδια με 34 γκολ και 12 ασίστ πριν αποφασίσει να δεχτεί τα πετροδόλαρα της Αλ Ετιφάκ. Διεθνής με όλες τις εθνικές της Σουηδίας όπου μετράει 52 συμμετοχές και 14 γκολ. 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0