Football Talk

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να… πυροβολήσει: Το «κρυφό όπλο» απέναντι στη Μίλαν ενόψει Champions League!

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να… πυροβολήσει: Το «κρυφό όπλο» απέναντι στη Μίλαν ενόψει Champions League!

Τι κι αν ηττήθηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου Champions League; Η Λίβερπουλ έφτασε στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τη Μίλαν και ο Άρνε Σλοτ κρύβει έναν… άσο στο μανίκι του! Αυτός είναι ο Φεντερίκο Κιέζα, που αποτελεί τη… μυστική συνταγή των «κόκκινων»  για το καλό αποτέλεσμα στο «Σαν Σίρο».

Λίγες ώρες έμειναν πριν την πρώτη σέντρα για το Champions League, με το ΜίλανΛίβερπουλ να είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει το βράδυ της Τρίτης (17/09, 22:00), ως μεγάλο ματς της διοργάνωσης.

Οι «Reds» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, επί εποχής Σλοτ, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1) στην 4η αγωνιστική της Premier League.

Αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αναμέτρηση με τη Μίλαν για τη League Phase του Champions League. Οι φίλοι της Λίβερπουλ ελπίζουν το ταξίδι της στο Μιλάνο να ολοκληρωθεί με νίκη, αλλά και με ντεμπούτο για τον Φεντερίκο Κιέζα, τον οποίο ανυπομονούν να δουν να φοράει τα «κόκκινα» εντός του αγωνιστικού χώρου.

Και γιατί όχι; Ο Ιταλός διεθνής είναι στην αποστολή της ομάδας, και αν μη τι άλλο, γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλο. Στις έξι τελευταίες συμμετοχές του με τη Γιουβέντους στα ματς κόντρα στη Μίλαν, ο 26χρονος μέσος έχει πετύχει δύο γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Ουσιαστικά, σκοράρει ή δίνει ασίστ κάθε 68 λεπτά, όταν συναντά τους «ροσονέρι»!

Αντίστοιχα, βέβαια, και το σύνολο του Φονσέκα έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τον Κιέζα. Ίσως αυτό να έπαιξε το ρόλο του στην επιλογή του Άρνε Σλοτ να μην τον ξεκινήσει βασικό, όπως δήλωσε.

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος ανυπομονεί για την πρώτη του συμμετοχή με τη Λίβερπουλ. Άλλωστε, η χαρά του για τη μεταγραφή του ήταν εμφανής και τις στιγμές που κυκλοφορούσε στο προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας, λέγοντας διαρκώς πως ζει ένα όνειρο!

Η επιστροφή του Κιέζα στα ιταλικά χώματα, είναι δεδομένο ότι θα έχει ενδιαφέρον, ακόμα περισσότερο, αν τον δούμε να «παίρνει» τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα των «Reds» και γιατί να μη θυμηθεί τα… παλιά και να σκοράρει ξανά στο «Σαν Σίρο»; 


Όλγα Μανιώτη

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0