Football Talk

Αλμέιδα: «Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο – Θα είναι πάντα στην καρδιά μου!»

Αλμέιδα: «Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο – Θα είναι πάντα στην καρδιά μου!»
Ο Ματίας Αλμέιδα γιόρτασε τα 100 ματς στον πάγκο με νίκη, τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα, το οποίο έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, σε συνθήκη τριπλής ισοβαθμίας, και εκθείασε ξανά για μια ακόμη φορά τους οπαδούς για τη στήριξη και την αγάπη τους.

Η επανεκκίνηση μετά την διακοπή ήταν νικηφόρα για την ΑΕΚ και η συμπλήρωση 100 αγώνων του «Πελάδο» στον πάγκο, κάνουν το τρίποντο το πιο ωραίο δώρο. 

Το πιο… ουσιαστικό, βαθύ και ανθρώπινο, όμως, είναι η σχέση με τον κόσμο, που αυτή τη διετία έχει σφυρηλατηθεί και μάλιστα έχει υπάρξει εξ αρχής εξαιρετική.

 Ο τεχνικός της «Ένωσης» μίλησε, τόσο για τη νίκη, όσο και για τα αισθήματα για την ιστορική βραδιά:  


Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του
: 

Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς. ο Βόλος έχει βελτιωθεί και θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη".

Για τις απώλειες παικτών και για το αν έδειξε χαρακτήρα η ΑΕΚ: "Δυστυχώς μόλις φτάσαμε στο γήπεδο, έπρεπε να κάνουμε αλλαγή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο".

Για τα 100 του ματς και το τραγούδι του κόσμο προς αυτόν: άντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ. Όσο είμαι εδώ, και τη μέρα που δεν θα είμαι εδώ, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και τους αγαπάω". 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0