Football Talk

Έκανε το «χρέος» της, κέρδισε τον Βόλο η ΑΕΚ και «τριπλή» ισοβαθμία στην κορυφή της Stoiximan Super League! (video)

Έκανε το «χρέος» της, κέρδισε τον Βόλο η ΑΕΚ και «τριπλή» ισοβαθμία στην κορυφή της Stoiximan Super League! (video)
Δυσκολεύτηκε, «ζορίστηκε», σκόραρε τρεις φορές, μέτρησαν τα δύο, αλλά το ζητούμενο ήρθε! Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση, η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League με 2-0, για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας! Δεν είναι όμως… μόνη, «τριπλή» ισοβαθμία στο πρωτάθλημα.

Πολλή ένταση, νεύρα, τρία γκολ, δύο μέτρησαν και αρκετές κίτρινες κάρτες με VAR. Τα είχε όλα το ΑΕΚΒόλος, στο φινάλε της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0. Ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, «τριπλή» ισοβαθμία, έφτασαν τους 10 βαθμούς, μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Πως φτάσαμε, όμως, μέχρι εδώ;

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά, απειλώντας την άμυνα του Βόλου, με πρώτη καλή στιγμή στο 11΄. Το πλασέ του Πινέδα σταμάτησε στον Κόβατς, που απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ σε  δεύτερο χρόνο ο Ρότα σούταρε πάνω στα σώματα.

Το 1-0 έγραψε ο Πιερό, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ένωσης», νικώντας τον Μίλετιτς και με κεφαλιά από σέντρα του Ρότα, εκτέλεσε τον Ούγγρο τερματοφύλακα στο 21΄.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Βόλος έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Μεντιέτα, ο οποίος πραγματοποίησε ένα σουτ που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι, αν και προσπάθησαν να απειλήσουν, η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και πήρε γρήγορα τα «ηνία». Μάλιστα, στο 53΄ο Κάλενς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται, μετά από εξέταση από τον VAR, για οφσάιντ του Πήλιου.

Στο 62΄, η «Ένωση» διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Λιούμπιτσιτς κράτησε την μπάλα στην περιοχή, αποφεύγοντας το μαρκάρισμα του Κορέα και γύρισε την μπάλα στον Κοϊτά που σούταρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (Γιόνσον 83΄), Πινέδα (Περέιρα 74΄), Κοϊτά (Τσιλούλης 89΄), Ελίασον (Άμραμπατ 74΄), Λιούμπισιτς (Μάνταλος 74΄), Πιερό

Βόλος (Χοακίν Γκόνεθ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορέα (Kόντε 74΄) Φεράρι, Ντε Καμπς (Μπερνάντου 10΄), Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα (Βιγιαφάνες 74΄), Ασεχνούν (Κόμπα 66΄), Άλτμαν



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0