Football Talk

Τέλες για Ρονάλντο: «Έχει το δικό του διαφορετικό φαγητό – Οι παίκτες φοβόντουσαν να τρώνε γλυκό!»

Τέλες για Ρονάλντο: «Έχει το δικό του διαφορετικό φαγητό – Οι παίκτες φοβόντουσαν να τρώνε γλυκό!»
Ο Άλεξ Τέλες σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του μίλησε για την εξαιρετική σχέση του με τον Κριστιάνο, τον οποίο ξαναβρήκε στην Αλ Νασρ, και μοιράστηκε ένα περιστατικό που αποδεικνύει την… ευεργετική επιρροή του Πορτογάλου super star.

Είναι από αυτούς που θα έχουν το προνόμιο να διηγούνται πως υπήρξαν συμπαίκτες με έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ιστορίας, αν όχι τον καλύτερο. Έχουν μάλιστα συνυπάρξει δις σε ομάδες, μία στην Ευρώπη (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2020 - 2022) και μία  στην Αραβία (Αλ Νασρ, 2023 - 2024).

 Αμφότερες οι εμπειρίες αφήνουν όμορφες αναμνήσεις στον Βραζιλιάνο αμυντικό Άλεξ Τέλες, ο οποίος από τις αρχές του μήνα επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Μποταφόγκο, και μόνο θετικά φαίνεται πως έχει να θυμάται από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας στην «Globoesporte» εκθείασε αρχικά τον χαρακτήρα του Πορτογάλου: «Είναι εξαιρετικός, του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι. Όταν λείπουμε, οι ξένοι τείνουν να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτός, ίσως επειδή είναι Πορτογάλος, είναι πολύ κοντά με τους Βραζιλιάνους. Καταλήγουμε να έχουμε πολλές επαφές. Για μένα ήταν φυσικό να είμαι μαζί του κάθε μέρα, να μιλάμε, να γελάμε, να αστειευόμαστε. Ήταν προνόμιο να μοιράζομαι τρία χρόνια στα αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να βλέπω τι κάνει σε καθημερινή βάση. Είναι παράδειγμα, είναι πολύ επαγγελματίας.»

Το… τρομακτικό impact του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League είναι περιττό να αναφερθεί και την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία το αναδεικνύουν, χωρίς να περιορίζεται μόνο στις επιδόσεις και τα ρεκόρ. Φυσικά, αναφερόμαστε στη διατροφή, καθώς ο Τέλες είχε να μοιραστεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από την κοινή τους θητεία στην Αλ Νασρ, σχετικά  με τις διατροφικές συνήθειες του Πορτογάλου, που σταδιακά υιοθετήθηκαν… απ’ όλους: ««Έχει το δικό του γεύμα, το φαγητό είναι διαφορετικό από της υπόλοιπης ομάδας. Είναι φτιαγμένο ειδικά γι' αυτόν και μόλις καθίσουμε έρχεται κατευθείαν ο διατροφολόγος με το πιάτο του. Τι τρώει; Φυσιολογικά πράγματα, σολομό, κινόα, αβοκάντο. Μετά παρακολουθεί τα πιάτα των άλλων παικτών, κάνοντας πλάκα. Στην αρχή τα παιδιά φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό, ξέρουμε ότι είναι σε φόρμα, πως του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και σε όλους αρέσει να ακολουθούν καλά παραδείγματα. Τρώει μια πρωτεΐνη μετά το μεσημεριανό γεύμα, μετά από 15 μέρες υπήρχαν περίπου 20 πρωτεΐνες στο τραπέζι. Όλοι ζήτησαν από τον διατροφολόγο για να δουν αν υπήρχε κάποια μαγεία σ' αυτές». 

  www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0