Football Talk

Γιατί έφυγε ο Ανδρέας Τάτος από την Καλαμάτα; Η πρόταση που του έγινε, το «όχι» και ο… Πιερικός στα 35 του!

Γιατί έφυγε ο Ανδρέας Τάτος από την Καλαμάτα; Η πρόταση που του έγινε, το «όχι» και ο… Πιερικός στα 35 του!

Κίνηση – «βόμβα» για την 3η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έλαβε χώρα από τον Πιερικό, που υπέγραψε τον Ανδρέα Τάτο, με την «πλούσια» καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για ποιον λόγο όμως, ο παίκτης αποφάσισε να αφήσει τη Μαύρη Θύελλα στα 35 του; Και πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που του προτάθηκε θέση και στο τεχνικό τιμ της ομάδας; To BN Sports μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Είχαμε αναφέρει πριν από περίπου 64 ώρες πως αν έλαβε χώρα ένα μεγάλο «μπαμ» στην 3η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε αυτό ανήκει δεδομένα στον Πιερικό.

Διότι η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να κάνει δικό της τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος αποχώρησε από τη Μαύρη Θύελλα, μετά από μία τριετία. Είχε συμπληρώσει περισσότερες από 1000 ημέρες ως παίκτης της Καλαμάτας, είχε καταγράψει 72 συμμετοχές και 11 γκολ, αλλά ο κύκλος «έκλεισε».

Και προφανώς προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά, διότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στα 31 της χρόνια, θα επέλεγε να παραμείνει στο club που έχει συνηθίσει. Αυτό όμως δεν συνέβη με τον Τάτο και υπάρχει… λόγος!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, του Ολυμπιακού, του Άρη και άλλων ομάδων της Stoiximan Super League, ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει στην Καλαμάτα, αν έβλεπε τις οικονομικές του απαιτήσεις να καλύπτονται.

Μίλησε με τη διοίκηση και του προτάθηκε να ανανεώσει και μελλοντικά να ενταχθεί και στο προπονητικό τιμ! Ο Τάτος ενδιαφερόταν για την προοπτική, αλλά το deal χάλασε. Και εν τέλει, κατέληξε να αποχωρήσει από τη Μαύρη Θύελλα, απορρίπτοντας το εν λόγω ενδεχόμενο και να υπογράψει στον Πιερικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0