Football Talk

Αρχίζει η δίκη της Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της Premier League!

Αρχίζει η δίκη της Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της Premier League!
Μετά από πολλά επεισόδια ήρθε η ώρα η Μάντσεστερ Σίτι να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αφού ξεκινάει η δίκη για τις παραβάσεις των πρωταθλητών Αγγλίας!

Η ώρα της αλήθειας για την Μάντσεστερ Σίτι ήρθε. Οι «πολίτες» θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορούμενου αφού αντιμετωπίζουν 115 κατηγορίες για παραβιάσεις κανονισμών.


Η έρευνα ξεκίνησε όταν το Der Spiegel δημοσίευσε έγγραφα από το Football Leaks το 2018, και η Σίτι κατηγορείται ότι διοχέτευσε χρήματα από τους ιδιοκτήτες της μέσω χορηγών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ακροαματική διαδικασία θα διαρκέσει περίπου δέκα εβδομάδες και η απόφαση αναμένεται τη άνοιξη.

Ο κίνδυνος για την πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι μεγάλος αφού σε περίπτωση που βρεθεί ένοχη κινδυνεύει από αφαίρεση βαθμών έως την απαγόρευση μεταγραφών ή ακόμα και τον αποκλεισμό από το αγγλικό πρωτάθλημα!

Από την πλευρά της η Σίτι έχει δικαίωμα έφεσης εφόσον βρεθεί ένοχη. Υπενθυμίζεται πως όσα είχαν βγει στην επιφάνεια από τον Ρούι Πίντο ο οποίος είχε καταφέρει το 2018 να εξασφαλίσει e-mails της Μάντσεστερ Σίτι για ν' αποδείξει παρατυπίες και παράνομες κινήσεις στο οικονομικό τοπίο ώστε να ευνοείται η ομάδα με τις πανάκριβες μεταγραφές, είχαν προκαλέσει την τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη Σίτι το 2020, ωστόσο, το κλαμπ του Μάντσεστερ είχε ανατρέψει αυτή την απόφαση στο CAS.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0