Football Talk

Δεύτερη… γκέλα για την Ίντερ: Έσωσε τον βαθμό στο τέλος με απέναντι στη μαχητική Μόντσα!

Δεύτερη… γκέλα για την Ίντερ: Έσωσε τον βαθμό στο τέλος με απέναντι στη μαχητική Μόντσα!

Από ένα βαθμό πήραν οι Μόντσα και Ίντερ, που ήρθαν ισόπαλες (1-1) για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A. Οι πρωταθλητές Ιταλίας, «έκλεψαν» τον βαθμό από την ανταγωνιστική αντίπαλο, χάρη σε τέρμα του Ντούμφρις λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Σε μία απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση, χωρίς πολλές φάσεις η Ίντερ δεν κατάφερε να βρει το… κλειδί για τη νίκη απέναντι στη Μόντσα και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1)για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A.

Η μοναδική καλή ευκαιρία για την πρωταθλήτρια Ιταλίας ήρθε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με τον Φρατέζι και ένα σουτ που κατέληξε πάνω από την εστία του Τουράτι. Οι γηπεδούχοι ήταν διαβασμένοι και δεν άφηναν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αναπτύξουν ολοκληρωμένη επίθεση.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με τη Μόντσα να αμύνεται και να προσπαθεί να προηγηθεί με αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 82΄, ο Μότα έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στην πάνω αριστερή γωνία από κοντινή απόσταση για το 1-0, έπειτα από σέντρα του Ίτζο μέσα στην περιοχή. Το προβάδισμα αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Κάρλος Αγκούστο βρήκε τον Ντούμφρις στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος είχε εύκολη δουλειά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής της Serie A:

Τζένοα – Ρόμα  1 – 1

Αταλάντα – Φιορεντίνα 3 – 2

Τορίνο – Λέτσε 0 – 0

Κάλιαρι – Νάπολι 0 – 4

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0