Football Talk

Από την αρχή μέχρι το τέλος… 0-0: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συμβιβάστηκαν στην Τούμπα!

Από την αρχή μέχρι το τέλος… 0-0: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συμβιβάστηκαν στην Τούμπα!
Ματς που έμοιαζε για 0-0 και πράγματι ήταν για… 0-0! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συμβιβάστηκαν στην Τούμπα, στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και συνεχίζουν. Πρώτη απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους, βελτιωμένοι αμυντικά οι «πράσινοι» του Ντιέγκο Αλόνσο!
Ισόπαλο το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (0-0) να μη μπορούν να βρουν δίχτυα και να παίρνουν από ένα βαθμό στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κυκλοφορώντας την μπάλα και δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες για να προηγηθεί. Μάλιστα, μόλις στο 11΄, οι γηπεδούχοι σχεδόν άγγιξαν το γκολ με τον Σβαμπ, που με κοντινό πλασέ απείλησε την εστία του Ντραγκόφσκι, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα και απέτρεψε τον κίνδυνο. Μοναδική καλή στιγμή για το «τριφύλλι», προέκυψε λίγο πριν την ανάπαυλα με απίστευτη χαμένη ευκαιρία  του Πελίστρι που αστόχησε από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ιωαννίδη, ο οποίος προσπέρασε δύο αντιπάλους για να στρώσει στον Ουρουγουανό.

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν πιο ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο επιθετικά. Στο 67΄, ο Τετέ, μετά από ωραία πάσα του Μπακασέτα, δοκιμάζει ένα σουτ που βρίσκει στον Κοτάρσκι. Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ χάνει σπουδαία ευκαιρία με τον Σβαμπ να σουτάρει, αλλά ο Ντραγκόφσκι αποκρούει εντυπωσιακά. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο τελευταίο τέταρτο του ματς, χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις, καθώς ο Κοτάρσκι με φοβερή επέμβαση απομάκρυνε το σουτ του επιθετικού των «πρασίνων».

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ότο, Κετζιόρα, Σβαμπ (Καμαρά 76΄), Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 76΄), Ζίβκοβιτς (Σορετίρε 88΄), Τάισον, Τσάλοφ (Σαμάτα 67΄)

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας (Τζούρισιτς 78΄), Πελίστρι (Μαντσίνι 78΄), Τετέ (Ουνάχι 78΄), Ιωαννίδης 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0