Football Talk

Οι μισοί βλέπουν πέναλτι, οι υπόλοιποι «κλωτσιά» εκτός φάσης: Tι συνέβη στο φινάλε του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός; (video)

Οι μισοί βλέπουν πέναλτι, οι υπόλοιποι «κλωτσιά» εκτός φάσης: Tι συνέβη στο φινάλε του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός; (video)

Μεγάλη η συζήτηση για μία από τις τελευταίες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Στην επιστροφή του στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του και, εν αναμονή της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του στο League Phase του Europa League και στη νέα εποχή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League με στόχο τη νίκη και το 4Χ4 στο πρωτάθλημα!

«Ζορίζεται» πολύ, «μπλοκάρει», δεν σκοράρει νωρίς και καταλήγει να μην κερδίζει την ομάδα του Αγρινίου, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Παρόλα αυτά, τεράστια είναι η συζήτηση για ό,τι έλαβε χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης, στην προσπάθεια του Τζολάκη να εκτελέσει ένα ελεύθερο, αφού έχει προλάβει την μπάλα, προτού βγει κόρνερ.

Οι «μισοί» υποστηρίζουν πως υπάρχει πέναλτι, από την στιγμή που ο Κάρμο πετάει παίκτη εντός περιοχής, οι υπόλοιποι θεωρούν πως ο παίκτης του Παναιτωλικού κάνει επιθετικό φάουλ, εκτός φάσης, πάνω στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0