Football Talk

Οι συνθέσεις του ντέρμπι: Χωρίς εκπλήξεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, όλα τα βλέμματα στην Τούμπα!

Οι συνθέσεις του ντέρμπι: Χωρίς εκπλήξεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, όλα τα βλέμματα στην Τούμπα!
Προέκυψαν οι συνθέσεις των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, για το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με καμία εκ των δύο να έχει έκπληξη στο αρχικό της σχήμα!

Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει για τα καλά, μετά και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Τούμπα και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για τους γηπεδούχους, που είναι έτοιμοι και θέλουν το 4/4, κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Κοτάρσκι, με Κετζιόρα και Μιχαηλίδης στα στόπερ, ενώ στα άκρα της άμυνας ξεκινάνε οι Ότο και Μπάμπα. Στα χαφ θα παίξουν ο Σβαμπ με τον Οζντόεφ, ενώ ο Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης και αριστερά ο Τάισον. Ο Τσάλοφ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του ο Κωνσταντέλιας.

Από την άλλη, ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, γι΄ αυτό και επέλεξε να ξεκινήσει χωρίς εκπλήξεις, βάζοντας στην αρχική ενδεκάδα το δίδυμο Ίνγκασον και Γέντβαϊ  στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά και αριστερά τους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς αντίστοιχα. Στα χαφ, οι επιλογές  του Αργεντινού είναι οι αναμενόμενες με Μαξίμοβιτς, Αράο και Μπακασέτα, με τους Πελίστρι και Τετέ εξτρέμ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ότο, Κετζιόρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τσάλοφ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Ιωαννίδης 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0