Football Talk

«Ματσάρα» στις Σέρρες και ισοπαλία για Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό!

«Ματσάρα» στις Σέρρες και ισοπαλία για Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό!
Φοβερό παιχνίδι στις Σέρρες, στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό να μένουν στο 2-2! Ουδείς ικανοποιημένες, «διαφήμιση» για το ελληνικό ποδόσφαιρο η εξέλιξη του ματς!

Στην επάνοδο των διασυλλογικών υποχρεώσεων οι δύο τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος, Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός, αναμετρήθηκαν στις ηλιόλουστες Σέρρες με στόχο το παρθενικό τους τρίποντο και, χάρη σ΄ αυτό, την πραγματοποίηση μιας νέας αρχής.

Σ΄ ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι του πρώτου ημιχρόνου, καθώς το 2-0 αποτελούσε προβάδισμα ασφαλείας και τους χάριζε την άνεση να καθορίσουν την τύχη τους στην επανάληψη. Χουάν Σαλαζάρ (27’) με εξαιρετικό τελείωμα μετά από μπαλιά του Τομάς, και Ενίς Τσοκάι (αυτογκόλ 44’, ύστερα από γύρισμα πάλι του Τομάς) σκόραραν τα πρώτα εντός έδρας τέρματα για τη φετινή περίοδο. Ήδη από το έκτο λεπτό ο Μπετανκόρ «τσίμπησε» τη μπάλα, αλλά αστόχησε, ενώ στο 13΄ ο Όσμπολτ είδε τον Γκουγκεσασβίλι να «βγάζει» το πλασέ που επιχείρησε.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι… «ρέφαραν» στο δεύτερο ημίχρονο. Πώς; Κατάφεραν να ισοφαρίσουν και παραλίγο να «κλέψουν» τη νίκη! Προειδοποίησαν στο 52΄με τον Πεντρόσο και στο 55΄ μείωσαν με τον Μπάλτσι, ύστερα από ωραία κίνηση και γύρισμα του πρώτου. Ακριβώς 20 λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Ρόμο, μετά από ασίστ του Μπάλτσι. Το τελευταίο μέρος του αγώνα ανήκει αποκλειστικά σ’ εκείνους: στο 78΄ ο Μορέιρα αποβάλλεται για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ακριβώς στο 90΄ έχουν μια σημαντική στιγμή με τον Ζίνι που αδυνατεί να ολοκληρώσει την εξαιρετική του ενέργεια.  Τρία λεπτά μετά ο Κωστή επιλέγει να εκτελέσει ο ίδιος, αντί να δώσει στον Γιαννιώτα, αστόχησε και το εξαιρετικό αυτό ματς έληξε ισόπαλο λίγο αργότερα.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83΄ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62΄ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62΄ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72΄ Χατζιστραβός), Μπετανκόρ (72΄ Γκίγκιτς)

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (74΄ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Βήχος, Τσοκάι (74’ Κόστη), Μπάλτσι, Γιόκε (31΄ Ζίνι), Μορέιρα, Πεντρόζο (74’ Κιάσσος), Όζμπολτ (63’ Ρόμο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0