Football Talk

«Ο Κιελίνι επιστρέφει σπίτι του»: Αυτό το πόστο θα αναλάβει ο Ιταλός στη Γιουβέντους!  

«Ο Κιελίνι επιστρέφει σπίτι του»: Αυτό το πόστο θα αναλάβει ο Ιταλός στη Γιουβέντους!  

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε μία μεγάλη επιστροφή, καθώς ο Τζόρτζιο Κιελίνι επιστρέφει στους «μπιανκονέρι» για να αναλάβει το πόστο του Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων.

Δεν άντεξε πολύ καιρό μακριά από το... σπίτι του ο Τζόρτζιο Κιελίνι, με τη Γιουβέντους να ανακοινώνει την επιστροφή του Ιταλού.

Φυσικά, αυτή τη φορά δεν θα βοηθάει τους «μπιανκονέρι» με την αγωνιστική του ικανότητα, αφού θα εκτελεί χρέη Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων.

Ο 40χρονος έχει γράψει με «χρυσά» γράμμα το όνομά του στην ιστορία της Γιουβέντους, μιας και φόρεσε τη φανέλα της 561 φορές, ενώ πριν αγωνίστηκε στις Λιβόρνο και Φιορεντίνα.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Ιταλός «τερμάτισε» την καριέρα τον περασμένο Γενάρη, αγωνιζόμενος στους Λος Άντζελες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Γιουβέντους: 

«Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν έπαψε ποτέ να είναι ασπρόμαυρος: στην καρδιά του, στη ψυχή του, στις αξίες που πάντα πρέσβευε, εντός κι εκτός γηπέδου.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων της Γιουβέντους.

Ο Τζόρτζιο θα εκπροσωπεί τον σύλλογο σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτός ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα με τις σπουδές που έχει αποκτήσει ο Τζόρτζιο στον ακαδημαϊκό του τομέα, αλλά προφανώς και με την προσωπικότητά του ως ανθρώπου, ποδοσφαιριστή, αρχηγού και θρύλου της Γιουβέντους.

Από το παρελθόν στο παρόν: καλώς ήρθες στο σπίτι, Τζόρτζιο!
»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0