Football Talk

«Πώς μπήκε... φρένο στη νικηφόρα εποχή του Σλοτ;»: Όλα όσα έκανε η Λίβερπουλ, απέναντι στη Νότιγχαμ! (video)

«Πώς μπήκε... φρένο στη νικηφόρα εποχή του Σλοτ;»: Όλα όσα έκανε η Λίβερπουλ, απέναντι στη Νότιγχαμ! (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν η πρώτη ομάδα που έβαλε «στοπ» στις νικηφόρες αναμετρήσεις του Άρνε Σλοτ ως προπονητής της Λίβερπουλ. Μία ήττα που ελάχιστοι περίμεναν πριν τη σέντρα του αγώνα, αλλά αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά στο τέλος της αναμέτρησης θα καταλάβει πως μόνο τυχαία δεν ήταν...

Σχετικά Άρθρα

Η «έκπληξη» της αγωνιστική στην Premier League δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στο «Άνφιλντ» μετά από 55 ολόκληρα χρόνια!

Μία ήττα που έφερε αρκετή γκρίνια στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, μιας και η κακή αγωνιστική εικόνα των «Reds» αποτυπώθηκε και στα στατιστικά του αγώνα. 


Η ομάδα του Άρνε Σλοτ είχε συνολικά 70% κατοχή της μπάλας και κατάφερε να έχει τον μικρότερο αριθμό XGoals για φέτος, αφού ο εν λόγω αριθμός ήταν κάτω του ενός (0,87). Κάτι που είχε να συμβεί στο γήπεδό της, από τον Δεκέμβριο του 2023!

Άλλωστε αυτό φάνηκε και στον αγώνα, αφού η Λίβερπουλ είχε την μπάλα την περισσότερη ώρα του αγώνα, χωρίς να δημιουργεί ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Σελς να μην απειλείται για το μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Μεγάλη κριτική έγινε και στις αλλαγές του Ολλανδού τεχνικού, αφού πολλοί φίλοι της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν τα παράπονά τους για την αντικατάσταση των δύο πλάγιων μπακ, που συνηθίζουμε να βλέπουμε σε κάθε ματς. 

Ενώ, ειδική αναφορά έγινε και στους Τσιμίκα και Μπράντλεϊ, που χαρακτήρισε ως παράξενη η επιλογή του 45χρονου να τους χρησιμοποιεί συνεχώς! 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ | in.gr

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η Νότιγχαμ δεν βοήθησε με τον τρόπο παιχνιδιού της, καθώς προσπάθησε να… παγώσει τον ρυθμό και να απειλήσει μόνο με τους επιθετικούς, με τους περισσότερους παίκτες να προστατεύουν τα μετόπισθεν.

Χωρίς να μειώνει κανείς την τεράστια νίκης της, καθώς οι παίκτες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο τήρησαν το πλάνο του προπονητή τους και τα κατάφεραν.

Πλέον, η Λίβερπουλ πρέπει να αφήσει πίσω της αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι από τη φετινή Premier League, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που οι «Reds» έχουν αποδείξει ότι είναι φτιαγμένοι για τα... δύσκολα!

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0