Football Talk

«Κάνει το 4/4 και… χαμογελάει ο ΠΑΟΚ»: Η αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού στις πρώτες αγωνιστικές της Super League! (video)

«Κάνει το 4/4 και… χαμογελάει ο ΠΑΟΚ»: Η αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού στις πρώτες αγωνιστικές της Super League! (video)

Ολυμπιακός και Παναιτωλικός έρχονται αντιμέτωποι (15/09, 18:30), στην πρώτη τους αναμέτρηση, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το 4/4 και να διατηρηθούν στην κορυφή, για να δουν χωρίς άγχος τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (15/09, 20:30). Ωστόσο, δεν θα έχουν την παράδοση με το μέρος τους, καθώς έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που είχαν το απόλυτο μετά το τέλος της τέταρτης στροφής του πρωταθλήματος!

Πόσο δύσκολο είναι να έχεις το απόλυτο, μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League;

Η κατάλληλη ομάδα για να απαντήσει αυτή την ερώτηση είναι ο Ολυμπιακός, καθώς έχει να βρεθεί σε μία τέτοια συνθήκη από τη σεζόν 2018-19!  

Πέδρο Μαρτίνς

Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλουν να βάλουν «τέλος» στην αρνητική παράδοση, που έχουν αποκτήσει τα τελευταία έξι χρόνια.

Φυσικά, δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού πολλοί μπορεί να θεωρούν πως με κάποιο τρόπο το «τρίποντο» θα έρθει, απέναντι στον φιλοξενούμενο Παναιτωλικό, αλλά οι Αγρινιώτες θα παλέψουν μέχρι τέλους και θα προσπαθήσουν να τηρήσουν την παράδοση!  

Αξίζει να σημειωθεί, πως την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες χαμογέλασαν στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν κατέκτησαν το πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, τότε o ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και μάλιστα χωρίς να ηττηθεί μέσα στη σεζόν, ενώ έκανε και το νταμπλ κερδίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την ΑΕΚ (1-0).


Το τι θα γίνει φέτος κανείς δεν το ξέρει, αφού όλες οι ομάδες έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την κατάκτηση της Stoiximan Super League, πόσο μάλλον ο Ολυμπιακός, που δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αν θέλει να φτάσει ξανά στην κορυφή θα πρέπει να βάλει… φρένο στην «κατάρα» των προηγούμενων ετών και να κάνει το 4/4, για πρώτη φορά, μετά από 6 χρόνια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0