Football Talk

Δύο πέναλτι ήταν αρκετά: Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέρχεται, ο Εμπαπέ σκοράρει, μεγάλο «διπλό» στη Σοσιεδάδ! (video)

Δύο πέναλτι ήταν αρκετά: Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέρχεται, ο Εμπαπέ σκοράρει, μεγάλο «διπλό» στη Σοσιεδάδ! (video)

Πήρε τη νίκη και είναι δεύτερη κάτω από την Μπαρτσελόνα! Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το «διπλό» στη Σοσιεδάδ (0-2), για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga, σκοράροντας δύο φορές από το σημείο του πέναλτι. Βινίσιους και Εμπαπέ έκαναν τη… δουλειά, όμως η «Βασίλισσα» δεν εντυπωσίασε!

Ανησύχησε κόντρα στη Σοσιεδάδ, αλλά με δύο πέναλτι πήρε το... τρίποντο (0-2). Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της για τη σεζόν, με Βινίσιους και Εμπαπέ να βρίσκουν δίχτυα από την άσπρη βούλα. Η γηπεδούχος είχε τρία δοκάρια, αλλά στάθηκε άτυχη και δεν κατάφερε να σκοράρει. Η «Βασίλισσα» δε χαρίζει τέτοιες στιγμές, με αποτέλεσμα να φύγει από το «Σαν Σεμπαστιάν» νικήτρια!

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην είχε τέρματα, είχε όμως εντυπωσιακές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο 18΄ο Εμπαπέ πήρε μια πάσα στην περιοχή και με εξαιρετικό κοντρόλ έσκαψε την μπάλα προς την εστία, με τον Ρεμίρο να μπλοκάρει την προσπάθεια του Γάλλου.

Ο Ρούντιγκερ παραλίγο να χριστεί σκόρερ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς, πιάνοντας μια δύσκολη κεφαλιά, την οποία απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Σοσιεδάδ.

Η Σοσιεδάδ απείλησε με τον Σούτσιτς στο 25΄, ο οποίος με μία βολίδα τράνταξε το δοκάρι του Κουρτουά, ενώ στο 36΄ο Μπέκερ επίσης με σουτ βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των Μαδριλένων.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί, με πιο σημαντική στιγμή στο 40΄ με τον Κούμπο, που από δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα στην εστία. Η προσπάθειά του κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα, κι έτσι με το 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τη Σοσιεδάδ να έχει σπουδαία ευκαιρία ξανά με τον Σούτσιτς στην περιοχή, ο οποίος κάνει ένα δυνατό σουτ, που βρίσκει για ακόμα μία φορά το δοκάρι του Κουρτουά.

Η ατυχία συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους που στο 58΄, ένα χέρι του Γκόμεζ στην περιοχή, αναγκάζει τον διαιτητή να σφυρίξει για πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εξαιρετικά ο Βινίσιους για το 1-0.  

Το τελικό 2-0, διαμόρφωσε ο Εμπαπέ στο 75΄, πάλι από την άσπρη βούλα σε φάουλ που κέρδισε ο προηγούμενος σκόρερ των «μερένγκες».

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Αγκέρντ (Πατσέκο 75΄), Ζουμπέλντια, Αραμπούρου, Λόπεθ (Μουνιόθ 78΄), Σούτσιτς (Τουριέντες 75΄), Θουμπιμέντι, Γκόμεζ, Κούμπο, Μπέκερ (Μπαρενετσέα 63΄), Σαντίκ (Όσκαρσον 63΄)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Καρβαχάλ, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Μπραχίμ Ντίαζ (Ροντρίγκο 24΄), Γκιουλέρ (Λούκας 77΄), Βινίσιους, Εμπαπέ (Έντρικ 90΄)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0