Football Talk

Η νίκη που τόσο έψαχνε: Ο Ατρόμητος κέρδισε τον Asteras AKTOR (1-2) υπό το… βλέμμα του Μακελελέ! 

Η νίκη που τόσο έψαχνε: Ο Ατρόμητος κέρδισε τον Asteras AKTOR (1-2) υπό το… βλέμμα του Μακελελέ! 

Μπορεί να χρειάστηκε τέσσερις αγωνιστικές, αλλά ο Ατρόμητος έφτασε στην πρώτη του νίκη της σεζόν! Η επικράτηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία παίρνει μεγαλύτερη αξία, αφού έγινε υπό το… βλέμμα του καινούργιου προπονητή του Asteras AKTOR, Μακελελέ!

Το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος, που κέρδισε με 2-1 τον Asteras AKTOR, με τον Μακελελέ να παρακολουθεί από κοντά την καινούργια του ομάδα. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Μανσούρ, Καρλίτος και Μπαρτόλο.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και σκόραρε μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Μανσούρ να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος και να γράφει από κοντά το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 23’ διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Καρλίτος να λέει «ευχαριστώ» στο λάθος του Παπαδόπουλου και να κάνει το 2-0 σε κενή εστία.

Στο 34’ ο Ισπανός λίγο έλειψε να κάνει το 3-0, αφού από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Asteras AKTOR αντέδρασε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και ο Παλάσιος στο 40’ κέρδισε πέναλτι και ο Μπαρτόλο μείωσε για τους Αρκάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι και ανάγκασε τον Χουτεσιώτη σε δύο περιπτώσεις να πει «όχι»!

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα του Πάλμπλο Γκαρσία προσπάθησε να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ και τα κατάφερε φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο, σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη οι Αρκάδες, θα συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Μακελελέ, ψάχνοντας ξανά τον... δρόμο προς τη νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Asteras AKTOR (Σ. Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Γκαρθία (78' Ζουγλής), Άλβαρεθ, Αλάγκμπε (46’ Τζανδάρης), Μούμο, Παλάσιος, Μπαρτόλο (72' Τζίμας), Κρεσπί, Άνταμ (60' Καλτσάς)

Ατρόμητος (Π. Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (81' Καλοσκάμης), Μπακού (81' Βράκας), Μίχορλ (58’ Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69’ Φαν Φέερτ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0