Football Talk

Το απίθανο γκολ του Ντουράν έδωσε τεράστια νίκη στη Βίλα την Έβερτον! (video)

Το απίθανο γκολ του Ντουράν έδωσε τεράστια νίκη στη Βίλα την Έβερτον! (video)

Είναι απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα! Η Έβερτον το «έπαθε» ξανά. Όπως ακριβώς και με την Μπόρνμουθ. Προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Άστον Βίλα, είδε την εστία της να παραβιάζεται και όλα γύρισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Εν τέλει, ηττήθηκε με 3-2, χάρη σε ένα αδιανόητο σουτ του Ντουράν και μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με «μηδέν» βαθμούς.

Και όμως, συνέβη ξανά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν γίνεται να είναι σύμπτωση. Με κάποιον, περίεργο τρόπο, η Έβερτον βίωσε και πάλι ξανά το ίδιο.

Προηγήθηκε με 2-0, ήλεγχε το ματς, είδε την εστία της να παραβιάζεται και όλα άλλαξαν! Είναι τόσο απλό και συνέβη τόσο… εύκολα, όσο σας το περιγράφουμε.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο ΜακΝίλ έκανε το 1-0 στο 16ο λεπτό και 11 λεπτά αργότερα, ο Κάλβερτ Λιούιν έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του.

Προτού προλάβει όμως, να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα η ομάδα του Σον Ντάις, δέχθηκε γκολ από τον Γουότκινς. Μείωσε ο Άγγλος στο 36ο λεπτό και ισοφάρισε 13 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης.

Το 2-2 έμοιαζε να… προδίδει πως η ιστορία θα επαναληφθεί. Και όντως, αυτό συνέβη. Ο Ντουράν φρόντισε για αυτό, σημειώνοντας το κορυφαίο γκολ της συνάντησης και ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει ως στιγμής στη σεζόν!

Έπιασε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 3-2 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας πως η Έβερτον μένει τελευταία, με «μηδέν» βαθμούς και 13 γκολ ως παθητικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0