Football Talk

Πρώτη... γκέλα της σεζόν: «Λευκή» ισοπαλία της Γιουβέντους απέναντι στην Έμπολι! (video)

Πρώτη... γκέλα της σεζόν: «Λευκή» ισοπαλία της Γιουβέντους απέναντι στην Έμπολι! (video)

Έμπολι και Γιουβέντους έμειναν στο μηδέν για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A. Δεύτερη συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα του Τιάγκο Μότα, που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με τέσσερα clean sheets.

Μετά το 0-0 απέναντι στη Ρόμα, αυτή τη φορά η Έμπολι ήταν αυτή που στέρησε τους δύο βαθμούς από τη Γιουβέντους (0-0). Οι «μπιανκονέρι» είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, δεν ήταν όμως αποτελεσματικοί. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, μέχρι τις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου με δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με ελάχιστες φάσεις, με τη Γιουβέντους να κυκλοφορεί καλύτερα στο χώρο, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει την αντίπαλοι εστία. Η Έμπολι ήταν αποτελεσματική αμυντικά και δεν κινδύνευσε τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Μοναδική καλή στιγμή για τους «μπιανκονέρι» ήταν μια κεφαλιά του Γκάτι από εκτέλεση κόρνερ, με τον Βάσκες να αποκρούει εντυπωσιακά.

Η κυριαρχία της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βλάχοβιτς να απειλεί στο 50΄, με σουτ από κάθετη του Γιλντίζ. Ο Βάσκες, όμως, με εξαιρετική έξοδο, πρόλαβε τον Σέρβο από το να ανοίξει το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Κοπμάινερς ήταν αυτός που είχε την ευκαιρία να βρει δίχτυα με απευθείας σουτ από την μικρή περιοχή. Ο Κολομβιανός πορτιέρε ήταν πάλι σε ετοιμότητα, διατηρώντας το μηδέν. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή σε όλη την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις, με δοκάρι του Γκιάσι.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Έμπολι (Ρομπέρτο ντ΄Αβέρσα): Βάσκες, Ισμαΐλι, Βίτι, Γκογκλιχίντζε, Πεζέλα, Μαλέχ, Χέντερσον (Χάας 90΄), Γκράσι (Ανχορίν 77΄), Γκιάσι, Εσπόζιτο (Εκόνγκ 77΄), Κολόμπο (Πελέγκρι 63΄)

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Περίν, Μπρέμερ, Γκάτι, Καμπιάσο, Καλούλου, Λοκατέλι (Τουράμ 67΄), Ντάγκλας Λουίς (Φατζιόλι 67΄), Νίκο Γκονζάλες (Γουεά 67΄), Κοπμάινερς, Γιλντίζ (Μπανγκουλά 67΄), Βλάχοβιτς



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0