Football Talk

«Φτωχό» ματς στη Φθιώτιδα: Λαμία και Athens Kallithea «κόλλησαν» στο μηδέν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας! (video)

«Φτωχό» ματς στη Φθιώτιδα: Λαμία και Athens Kallithea «κόλλησαν» στο μηδέν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας! (video)
Λαμία και Athens Kallithea έμειναν στο 0-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να μην βρίσκουν κάποιο τέρμα.

Λαμία και Athens Kallithea έμειναν στο 0-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να... κολλάνε στο μηδέν. 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ νωθρά την αναμέτρηση, αφού πιο πολύ προσπάθησαν να αμυνθούν και να μην αφήσουν χώρους για αντεπιθέσεις.

Η Athens Kallithea προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τα ανεβάσματα του Μανθάτη, αφού όσες φορές βρέθηκε στο επιθετικό τρίτο, προβλημάτισε ιδιαίτερα την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 19’ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι σε προσπάθεια του Μουτίνιο, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε «παίζεται».

Από την άλλη, η ομάδα του Μαρίνου Σάτσια, δεν κατάφερε να φτάσε στην περιοχή των αντιπάλων της με αξιώσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και στο 59’ η Athens Kallithea είχε την πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης, με τον Ντεμέτριους να αναγκάζει τον Κόστιτς να πει «όχι», σε διαγώνιο σουτ που επιχείρησε.

Το ματς είχε ένα… τρελό ρυθμό στο τέλος τους, με τους δύο συλλόγους να χάνουν συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 85’, με τον Βαλμπουενά να σημαδεύει το δοκάρι της Λαμίας.

Το τελικό 0-0 μοιάζει άδικο, ως προς τον αριθμό των γκολ, αλλά φαίνεται πως οι δύο ομάδες προτίμησαν πρώτα να «θωρακήσουν» την άμυνά τους και μετά να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Λαμία (Μ. Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Κορνέζος, Σάντμπεργκ (81' Γκοτζαμανίδης), Ρινγκ (70’ Σαραμαντάς), Ραντόνια, Μπίκοφ (70' Ενρίκεζ), Νούνιες, Γκουίντο (53’ Φουρτάδο), Βλαχομήτρος, Μέκιτς (70’ Δοϊράνης)

Athens Kallithea (Μ. Ντονάτι): Μπαραγκάν, Πασαλίδης, Μότοκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Μανθάτης, Σοΐρι, Μερκάτι (70’ Ματίγια), Ντιμπά, Μουτίνιο (70’ Βαλμπουενά), Ντεμέτριους (85' Λουκίνας), Ουλντρίκις (58’ Τζιάνι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0