Football Talk

Bundesliga: Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ντεμπούτο για Κουλιεράκη στην ήττα της Βόλφσμπουργκ! 

Bundesliga: Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ντεμπούτο για Κουλιεράκη στην ήττα της Βόλφσμπουργκ! 

«Πλούσιο» ήταν το πρόγραμμα της Bundesliga στις απογευματινές αναμετρήσεις του Σαββάτου (14/09, 16:30). Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Πέντε αναμετρήσεις περιείχε το απογευματινό πρόγραμμα της Bundesliga για το Σάββατο (14/09, 16:30), για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι ομάδες πρόσφεραν «πλούσιο» θέαμα, μιας και οι τέσσερις αναμετρήσεις είχαν τουλάχιστον από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αφού μόνο στο Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα στα πρώτα 45’! Με τις δύο ομάδες να μένουν στο... μηδέν και μετά τη συμπλήρωση των 90’ λεπτών.

H Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία, έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να επιβληθεί της Χόφενχαϊμ (1-4), με τον Μπόνιφεϊς να σκοράρει δύο τέρματα.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το «τρίποντο» στο 82' χάρης την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρμούς. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των «λύκων», αφού πέρασε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό. 

Μοναδική ομάδα, που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας της και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ήταν η Φράιμπουργκ, που επικράτησε με 2-1 της Μπόχουμ. Με τον Ανταμού να πετυχαίνει δύο γκολ σε 3' λεπτά (58', 61') και να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του.

Aναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα των απογευματινών αγώνων του Σαββάτου (14/09, 16:30), για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.  

Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου = 0-0

Χόφενχαϊμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν = 1-4

Φράιμπουργκ - Μπόχουμ = 2-1

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης = 1-2 

Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη = 1-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0