Football Talk

«Έσβησε» ένα παιχνίδι, δεν ήταν καλή, αλλά κέρδισε: Ένα 3-0 για τη Γιουνάιτεντ, που οφείλεται ΜΟΝΟ στον Ονάνα!

«Έσβησε» ένα παιχνίδι, δεν ήταν καλή, αλλά κέρδισε: Ένα 3-0 για τη Γιουνάιτεντ, που οφείλεται ΜΟΝΟ στον Ονάνα!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», δίχως να θέλξει με την απόδοσή της. Ναι, μετράει το «τρίποντο», αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα θα ήταν αλλιώς αν ΔΕΝ έπαιζε ο Αντρέ Ονάνα!
Ολοκληρώθηκε αισίως το πρώτο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Premier League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατεί με 3-0 της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις».

Αν κάποιος δεν έχει δει την αναμέτρηση, δεδομένα θα θεωρήσει πως η επικράτηση των «κόκκινων διαβόλων» αποτέλεσε μία επαγγελματική νίκη. Ναι, η αλήθεια δεν διαφέρει πολύ. Έκαναν αυτό που έπρεπε, σκόραραν δις στο καλό τους διάστημα και έφτασαν στην πρώτη, εκτός έδρας νίκη στη σεζόν.

Ωστόσο, επειδή καλό είναι να έχει κανείς πλήρη εικόνα του ματς, η αλήθεια είναι πως στο πρώτο 33άλεπτο, οι «άγιοι» ήταν πολύ καλύτεροι της Γιουνάιτεντ. Έτρεξαν, πίεσαν, έκλεψαν μπάλες, απείλησαν και είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρουν.

Αυτή με το πέναλτι του Άρτσερ που έβγαλε ο Ονάνα. Και κάπως έτσι, «έσβησαν» τα φώτα της Σαουθάμπτον. Δεν προηγήθηκε, ενώ το άξιζε, και η διαφορά ποιότητας έκανε την εμφάνισή της.

Πρώτο γκολ με τη Γιουνάιτεντ ο Ντε Λιχτ, σκοράρει ο Ράσφορντ με πανέξυπνο σουτ και το ματς «κλείδωσε», ενώ ο Γκαρνάτσο έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Η κόκκινη κάρτα του Στέφενς στο τέλος, απλώς έριξε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό.

Μας ρωτάτε αν είναι δίκαιο; Είναι. Μας ρωτάτε αν το αποτέλεσμα θα μπορούσε εύκολα να είναι διαφορετικό; Ναι! Αν δεν έπαιζε ο Ονάνα ή αν ο Άρτσερ είχε διαλέξει διαφορετική γωνία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0