Football Talk

Και αν το Άρσεναλ – Ολυμπιακός «αναβιώσει» στην Τρίπολη; Ο σέντερ φορ που θα μπορούσε να φέρει ο Asteras, λόγω… Φεβρ!

Και αν το Άρσεναλ – Ολυμπιακός «αναβιώσει» στην Τρίπολη; Ο σέντερ φορ που θα μπορούσε να φέρει ο Asteras, λόγω… Φεβρ!

Αστέρας AKTOR. Κλοντ Μακελελέ. Στόχος ένας σέντερ φορ; Και υπάρχει ένας «ελεύθερος» που στην Ελλάδα γνωρίζουμε καλά. Όπως και ο βοηθός του Γάλλου σούπερ σταρ, ο Φεβρ. Ο λόγος για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Και γιατί… όχι;

 

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Είναι δεδομένο πως ο Asteras AKTOR θα μπει στη διαδικασία να προβεί στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην επίθεσή του.

Έναν σέντερ φορ με ικανότητα στο σκοράρισμα, που έχει… χάρισμα να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό αναζητά η νέα ομάδα του Κλοντ Μακελελέ και η αλήθεια είναι πως τα ονόματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, είναι ποικίλα.

Ωστόσο, το BN Sports έχει ξεχωρίσει έναν που ξέρουμε και θυμόμαστε. Από το ΆρσεναλΟλυμπιακός 2-3, πριν από μερικά χρόνια. Ένα παιδί που πέρασε από την ελληνική ομάδα και συνδέθηκε με ένα γκολ. Αυτό των «ερυθρολεύκων», στο «Έμιρεϊτς», σε εκείνο το «επικό διπλό». Τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον!

Εξαιρετική περίπτωση παίκτη, με «πλούσια» καριέρα στη Γερμανία και πλέον… ελεύθερο στα 35 του. Αποχώρησε από την Έουπεν πριν από εννέα ημέρες και θα ήθελε να βρει εντός των επόμενων έξι 24ωρων, τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Στα 250.000 η αξία του στο Transfermarkt, στα «συν» του πως έχει συνεργαστεί με τον Φεβρ, που είναι βοηθός του Μακελελέ στην Τρίπολη!

Πώς σας ακούγεται; Μάλλον, η εν λόγω  περίπτωση έχει τη λογική της…

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0