Football Talk

«Πώς θέλετε να σας τον πάρουμε;»: Η Ρεάλ απλώς περιμένει και ο Αλφόνσο Ντέιβις τον Ιανουάριο γίνεται... Εμπαπέ!

«Πώς θέλετε να σας τον πάρουμε;»: Η Ρεάλ απλώς περιμένει και ο Αλφόνσο Ντέιβις τον Ιανουάριο γίνεται... Εμπαπέ!
Είτε με προσφορά, είτε χωρίς, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον τρόπο... Κερδίζει με άνεση τρόπαια και παίκτες. Η τακτική χάρη στην οποία φορά τη φανέλα της ο Κιλιάν Εμπαπέ... καθιερώνει μια νέα προσέγγιση διαπραγμάτευσης. Δεν αποδέχεται η ομάδα την όποια πρόταση; Η Ρεάλ απλώς... περιμένει την κατάλληλη στιγμή και προσεγγίζει απευθείας τους στόχους της, μόλις αυτοί ή μείνουν ελεύθεροι ή μπουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους. Ό,τι ακριβώς θα γίνει κι με τον Αλφόνσο Ντέιβις....

Η τακτική που έφερε τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη το περσινό καλοκαίρι φαίνεται πως θα… παγιωθεί από τα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν θα επιδιώκουν να φέρουν κάποιο παίκτη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Αναμονή μέχρι τη λήξη του συμβολαίου ή, έστω, έως και την είσοδο στο τελευταίο εξάμηνο, διάστημα από το οποίο και μετά οι παίκτες υπογράφουν σε όποια ομάδα επιθυμούν. Έτσι, έχει διπλό όφελος, και αποκτά ποδοσφαιριστή που επιθυμεί, και τον αποκτά εντελώς… δωρεάν!

Ανάλογη πολιτική θα εφαρμοστεί και στον Αλφόνσο Ντέιβις, ύστερα από τις συνεχόμενες αρνήσεις της Μπάγερν στην προσφορά των 25 εκατομμυρίων. «Κανένα πρόβλημα» θα σκέφτηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, αφού θα «παγώσουν» την υπόθεση σκόπιμα, έως τον Γενάρη, όταν και ο Καναδός μπακ θα μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας ο ίδιος και να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Εν προκειμένω… στη Ρεάλ, δεδομένου πως είναι θετικός στη μετακίνηση και η σύμφωνη γνώμη του αποτελεί έξτρα διαπραγματευτικό όπλο για τη «Βασίλισσα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0