Football Talk

Η πρώτη προσθήκη στην εποχή του Μακελελέ στον Asteras AKTOR; Φήμες για δανεισμό παίκτη του Ολυμπιακού!

Η πρώτη προσθήκη στην εποχή του Μακελελέ στον Asteras AKTOR; Φήμες για δανεισμό παίκτη του Ολυμπιακού!

Μία σπουδαία κίνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Asteras AKTOR, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό!

Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και οι περισσότερες ομάδες έχουν τελειώσει τους μεταγραφικούς τους σχεδιασμούς. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ δύσκολο έργο, καθώς αναγκάστηκε να «αποχαιρετήσει» αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας που βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και πολλοί δεν τον θυμούνται!

Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος, αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018, έχει να καταγράψει επίσημη εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» από το 2022!

Ο Σέρβος επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Βοϊβοντίνα και ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν καθόλου αντίθετος σε μία ενδεχόμενη παραχώρησή του, καθώς είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παρόλα αυτά, αρκετοί ξεκινούν και υποστηρίζουν πως ο επιθετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Asteras AKTOR και ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη κίνηση στην εποχή του Κλοντ Μακελελέ στο club!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0