Football Talk

«Trust the process»: Η Άρσεναλ θέλει πρωτάθλημα ΜΟΝΟ με Αρτέτα και το δηλώνει συνεχώς!

«Trust the process»: Η Άρσεναλ θέλει πρωτάθλημα ΜΟΝΟ με Αρτέτα και το δηλώνει συνεχώς!

Ο Μικέλ Αρτέτα παραμένει προπονητής της Άρσεναλ έως το 2027, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους «κανονιέρηδες».

Ο Μικέλ Αρτέτα είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους προπονητές, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα. Ο Ισπανός τεχνικός ανανέωσε με τους Λονδρέζους και ετοιμάζεται να διεκδικήσει μαζί τους, για ακόμη μια φορά, την Premier League

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Αρτέτα το status του συλλόγου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η Άρσεναλ πρωταγωνιστεί ξανά σε Αγγλία και Ευρώπη, διεκδικώντας κάθε τρόπαιο, έχοντας ξεπεράσει μια πολλή άσχημη περίοδο για το κλαμπ. 

Ο Αρτέτα έχει δώσει στην Άρσεναλ μια δική της, ξεχωριστή ταυτότητα, καταφέρνοντας να μεταδώσει όλες του τις γνώσεις, αλλά και τον τροπο παιχνιδιού που επιθυμεί. Άλλωστε, υπήρξε βοηθός του σπουδαίου Πεπ Γκουαρδιόλα και έχει υιοθετήσει πολλά στοιχεία που χρησιμοποιεί εκείνος στις ομάδες του. 

Στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι ο σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 20 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, τότε που οι Invincibles το κατέκτησαν αήττητοι. Παρά τις συνεχόμενες αποτυχίες και τους σοκαριστικούς αποκλεισμούς, όπως αυτός ενάντια στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019/20, για τη φάση των «32» του Europa League, η Άρσεναλ εμπιστεύται τον 42χρονο τεχνικό. 

Ο Αρτέτα έχει μεταδώσει έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας στους ποδοσφαιριστές του. Το «Trust the process» έχει επισκιάσει το Emirates και οι «κανονιέρηδες» ξέρουν πως θα αποδώσει. Ο Ισπανός σε 234 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, μετράει 142 νίκες, 35 ισοπαλίες και 57 ήττες, συλλέγοντας 1.97 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Θα καταφέρει η Άρσεναλ να πάρει αυτό το πολυπόθητο πρωτάθλημα; 


www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0