Football Talk

«Σοκ» στον Άρη: «Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο Ούγκο Μάγιο!» (video)

«Σοκ» στον Άρη: «Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο Ούγκο Μάγιο!» (video)

Ο Ούγκο Μάγιο κρίθηκε ένοχος στην Ισπανία για σεξουαλική παρενόχληση της κοπέλας που εργαζόταν ως μασκότ της Εσπανιόλ σε αναμέτρηση του 2019, όταν αγωνιζόταν στη Θέλτα. Στον 33χρονο μπακ του Άρη επιβλήθηκε χρηματική ποινή, όπως μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ. 

Οι αρχές της Ισπανίας έκριναν ένοχο τον 33χρονο δεξιό μπακ του Άρη, Ούγκο Μάγιο, για σεξουαλική παρενόχληση σε κοπέλα που εργαζόταν ως μασκότ της Εσπανιόλ, όπως μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ. 

Ο Μάγιο κρίθηκε ένοχος επειδή έπιασε τα στήθη της κοπέλας, βάζοντάς τα μέσα από τη στολή της, ενώ οι ομάδες (Εσπανιόλ και Θέλτα) βρισκόνταν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν χειραψία λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους στις 24 Απριλίου 2019. Η κοπέλα είχε κάνει ένα βήμα πίσω απωθώντας τον ποδοσφαιριστή.  

Η συγκεκριμένη ενέργεια πριν από πέντε χρόνια, πολύ πριν τεθεί σε ισχύ η μεταρρύθμιση του Ποινικού Κώδικα το 2023 με τον λεγόμενο νόμο «Μόνο το ναι είναι ναι» , βοήθησε τον ποδοσφαιριστή να αποφύγει το αδίκημα για το οποίο θα δικαζόταν αυτή τη στιγμή: αυτό της σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς πρέπει να εφαρμοστεί ο κώδικας που ίσχυε εκείνη την περίοδο.

Ο Μάγιο τιμωρήθηκε με πρόστιμο για ηθική ζημιά, καθώς θα πληρώσει δέκα ευρώ ανά μέρα για 10 μήνες, ένα ποσό κοντά στις έξι χιλιάδες ευρώ, συν χίλια ευρώ, ενώ θα καλύψει όλα τα δικαστικά έξοδα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα άσκηση έφεση εντός των επόμενων 10 ημερών. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0