Football Talk

Το στατιστικό που ίσως… αγχώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ: Πόσες φορές έχει παίξει βασικός ο Λόβρεν στο 2024;

Το στατιστικό που ίσως… αγχώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ: Πόσες φορές έχει παίξει βασικός ο Λόβρεν στο 2024;

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό έχει κάνει την εμφάνισή του, αναφορικά με τον Ντέγιαν Λόβρεν που έρχεται στον ΠΑΟΚ! Αριθμός που αφορά την βασική ενδεκάδα και τις συμμετοχές του Κροάτη στόπερ, εντός του 2024. Θα δείτε και θα καταλάβετε…

Και ξαφνικά... Ντέγιαν Λόβρεν για τον ΠΑΟΚ! Ο Fabrizio Romano ανέφερε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι κοντά σε συμφωνία με τη Λυών για την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού, ο οποίος έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος καταλήγει αναφέροντας πως οι δύο σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, προκειμένου να κλείσει άμεσα το deal.

Νωρίτερα, αναφέραμε σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται ο Ντέγιαν Λόβρεν. Τώρα, σας παραθέτουμε ένα ιδιαίτερο στατιστικό, που τον θέλει να μην έχει κερδίσει σε ματς πρωταθλήματος, εντός του 2024!

Όσον αφορά τον αριθμό των αναμετρήσεων που ο Λόβρεν έπαιξε και δεν κατάφερε να «γευτεί» τους τρεις βαθμούς, στο τρέχον ημερολογιακό έτος; Είναι μόνο ένα ματς! Τον Ιανουάριο, στην εντός έδρας ήττα της Λυών από τη Ρεν με 3-2!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0