Football Talk

Ο Ιωαννίδης είχε σκοράρει πριν… σουτάρει: Υπάρχει λόγος που γύρισε τόσο εύκολα στο Ιρλανδία – Ελλάδα! (video)

Ο Ιωαννίδης είχε σκοράρει πριν… σουτάρει: Υπάρχει λόγος που γύρισε τόσο εύκολα στο Ιρλανδία – Ελλάδα! (video)

Αν ο Φώτης Ιωαννίδης γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, πριν πάρει καν την μπάλα, μπορεί να γυρίσει ακόμη πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς έκανε. Και δικαιώθηκε απόλυτα στο ΙρλανδίαΕλλάδα, δευτερόλεπτα προτού ανοίξει το σκορ!

Μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ιρλανδία κατάφερε να πανηγυρίσει η Εθνική μας ομάδα, η οποία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας και έκανε το 2Χ2 στο Nations League!

Το ματς δεν ήταν εύκολο, χρειαζόταν μία στιγμή για να «ξεκλειδώσει» και αυτήν την προσέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκόραρε για δεύτερη φορά στον θεσμό και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα, με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής.

Και αν αυτό είναι το «κακό» του πόδι, τότε σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει με το δεξί του. Από εκεί και πέρα, παρατηρήσαμε κάτι που είναι «ιδιαίτερο». Αλλά φανερώνει ακόμη μία εξαιρετική ικανότητα που διαθέτει στον χαρακτήρα του.

Ποια λοιπόν είναι αυτή; Το «scanning». To να μπορείς να γνωρίζεις τι υπάρχει γύρω σου, προτού πάρεις την μπάλα. Και αν προσέξετε τι έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης πριν το γκολ, είναι ακριβώς αυτό. Γνώριζε πως δεν έχει παίκτη πίσω του, είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα, πριν πάρει την μπάλα ο Τάσος Μπακασέτας.

Γύρισε, σούταρε και ο Ρότα δικαιολογημένα ξεκίνησε να φωνάζει «τι έβαλες παικταρά μου…»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0