Football Talk

Μήπως πρέπει να προβληματίσει τον Παναθηναϊκό, πως όταν κερδίσει ο Γιοβάνοβιτς, γίνονται… ακόμα, δύο πρόσωπα viral;

Μήπως πρέπει να προβληματίσει τον Παναθηναϊκό, πως όταν κερδίσει ο Γιοβάνοβιτς, γίνονται… ακόμα, δύο πρόσωπα viral;

Κερδίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δύο πρόσωπα γίνονται viral. Το ένα είναι του ίδιου. Το δεύτερο έγκειται στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο. Διότι δύο χρόνια μετά, ο κόσμος των «πρασίνων» ακόμα αναρωτιέται, για ποιον λόγο δεν βρίσκεται ακόμα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας…

Ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νίκη η Ελλάδα.

Εντυπωσιάζει η Εθνική; Όχι! Αλλά κερδίζει. Και προφανώς υπάρχει αποθέωση.

Δεύτερο παιχνίδι Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Nations League.

Δεύτερη επικράτηση για την Εθνική μας ομάδα.

Είναι καλή η εικόνα της; Όχι! Αλλά κερδίζει και πάλι. Το 2Χ2 είναι γεγονός. Και στο τέλος της ημέρας, αυτό μετράει.

Κάπως έτσι, η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στην κορυφή της 2ης κατηγορίας του θεσμού, προηγούμενη με ένα γκολ απέναντι της Αγγλίας. Και όλα αυτά, έναν μήνα προτού πάει να παίξει στο Wembley!

Όλα βαίνουν καλώς και άπαντες θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, 30 ημέρες μετά, και να πάνε να επιχειρήσουν έναν «άθλο» στο «Νησί».

Η ενότητα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την Εθνική μας ομάδα. Τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και ανάμεσα στον κόσμο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αποδεκτός από όλους. Το γνωρίζαμε. Και επιβεβαιώνεται. Είναι σημαντικό. Είναι ίσως ο μοναδικός προπονητής της Εθνικής με τόσο καθολική αναγνώριση από όλους.

Ποιος άλλος θα έβαζε βασικό τον Χατζηγιοβάννη δις, ενώ δεν έχει εντυπωσιάσει στο πρώτο παιχνίδι, και δεν θα δεχθεί κριτική; Μόνο αυτός. Και καλώς ή κακώς, κάθε φορά που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κερδίζει, δύο πρόσωπα γίνονται… viral. Ένας ο ίδιος και ένας ο Γιάννης Αλαφούζος, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, με τους φίλους της ομάδας στο Twitter να συνεχίζουν να αναρωτιούνται, για ποιον λόγο δεν βρίσκεται ακόμα στην τεχνική τους ηγεσία…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0