Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους παίκτες: «Απόλαυσα κάθε στιγμή, αλλά έρχεται η πρόκληση στο Γουέμπλεϊ!»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους παίκτες: «Απόλαυσα κάθε στιγμή, αλλά έρχεται η πρόκληση στο Γουέμπλεϊ!»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Εθνικής ενάντια στην Ιρλανδία, για το Nations League, μάζεψε τους διεθνείς στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει και να τους συγχαρεί για την προσπάθειά τους, αλλά κια να τους προετοιμάσει ενόψει Γουέμπλεϊ. 

Η Εθνική κατάφερε να κάνει το 2/2 ενάντια στην Ιρλανδία και είναι πρώτη στον όμιλο της στο Nations League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάζεψε όλους τους διεθνείς στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, για να τους μιλήσει και να τους συγχαρεί για την προσπάθειά τους. Ταυτόχρονα, τους προετοίμασε για την πρόκληση που έρχεται ενάντια στην Αγγία στο «Γουέμπλεϊ» (10/10, 21:45).

Ο Σέρβος τεχνικός και το σύνολό του άφησαν θετικές εντυπώσεις, πήραν τα θετικά αποτελέσματα που ήθελαν και πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους για το νέο παράθυρο των εθνικών υποχρεώσεων. 

"Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του για να ακολουθήσει χειροκρότημα από την πλευρά των παικτών.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0