Football Talk

Ατάκα συσπείρωσης από τον Γιοβάνοβιτς στο φινάλε των δηλώσεών του: «Όλοι στην Εθνική περιμένουν να παίξουν τον Οκτώβρη!»

Ατάκα συσπείρωσης από τον Γιοβάνοβιτς στο φινάλε των δηλώσεών του: «Όλοι στην Εθνική περιμένουν να παίξουν τον Οκτώβρη!»

Πολύ ωραία ατάκα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ιρλανδία, με 2-0!

Τρομερά λόγια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία, με τον προπονητή μας να επισημαίνει πως το σημαντικότερο όλων, έγκειται στο γεγονός πως άπαντες θέλουν να έρθει ο Οκτώβριος και να βρεθούν ξανά όλοι μαζί!

Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς επισήμανε πως η Εθνική διαθέτει ταλαντούχα παιδιά, ενώ εκθείασε και την αντίληψη των ποδοσφαιριστών, λέγοντας πως τόσο απέναντι στη Φινλανδία, όσο και κόντρα στην Ιρλανδία, μπορούσε να βελτιώσει το παιχνίδι!

Αναλυτικά, η ατάκα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας:

«Έχουμε ταλαντούχα παιδιά. Παιδιά με ποιότητα, ταλαντούχα, μπορούμε να παίξουμε με μεγάλη πίεση, αλλά και ήρεμα. Προφανώς και μπορεί να συμβεί να πιεστούμε. Σήμερα, δεν συνέβη τόσο, περισσότερο κινδυνεύσαμε από φάσεις που βγάζει η Ιρλανδία εδώ και χρόνια. Όχι κάποιος πραγματικός κίνδυνος.

Διορθώσαμε πράγματα και ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά είναι λογικά. Τα αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε ψυχολογία στην επόμενη συγκέντρωση.

Είναι σημαντικό το μηδέν. Προφανώς όμως, και μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Η βαθμολογία, μετά από δύο ματς, δεν παίζει ρόλο. Θέλουμε να βελτιωθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όλοι περιμένουν να παίξουμε ξανά μαζί τον Οκτώβριο!»


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0