Football Talk

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μπακασέτα: Υπάρχει λόγος που η Ελλάδα «μπλόκαρε» στα δύο πρώτα ματς της «εποχής» Γιοβάνοβιτς!

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μπακασέτα: Υπάρχει λόγος που η Ελλάδα «μπλόκαρε» στα δύο πρώτα ματς της «εποχής» Γιοβάνοβιτς!

Τεράστια δήλωση του Τάσου Μπακασέτα, που εξηγεί πολλά για την εικόνα της Εθνικής μας ομάδας, στα δύο πρώτα ματς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο!

Μία μεγάλη λεπτομέρεια που προφανώς, ουδείς θα μπορούσε να γνωρίζει, κατέστησε γνωστή ο Τάσος Μπακασέτας, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Ιρλανδίας με την Εθνική μας ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ελλάδας είπε πως οι δύο αντίπαλοι της χώρας μας, η Φινλανδία και η Ιρλανδία, διαφοροποίησαν εντελώς την τακτική τους, στα ματς με την Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά δηλαδή τον τρόπο που αναπτύσσονταν.

Αυτό «χάλασε» ολίγον τι το μυαλό της χώρας μας, αλλά επικράτησε σε αμφότερες αναμετρήσεις και είναι στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς!

Αναλυτικά, ο Τάσος Μπακασέτας είπε:

«Και στα δύο παιχνίδια, ο αντίπαλος ακολούθησε ένα σύστημα που δεν είχε ξαναπαίξει. Δηλαδή, στα προηγούμενα ματς, έπαιζαν διαφορετικά και επιτίθονταν αλλιώς. Χρειαζόμασταν χρόνο για να το καταλάβουμε. Η αδυναμία στην αρχή οφειλόταν σε αυτό. Δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε πώς κάνει η κάθε ομάδα επίθεση, από την στιγμή που παρουσίαζε διαφορετικό πρόσωπο.

Ήμασταν όμως ήρεμοι, κρατήσαμε την μπάλα και όταν σκοράρουμε, κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα μετά!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0