Football Talk

Και αν δεν έπαιξε καλά, κέρδισε και είναι πρώτη: H Ελλαδάρα του Γιοβάνοβιτς πήρε «διπλό» μέσα στην Ιρλανδία! (video)

Και αν δεν έπαιξε καλά, κέρδισε και είναι πρώτη: H Ελλαδάρα του Γιοβάνοβιτς πήρε «διπλό» μέσα στην Ιρλανδία! (video)

Δεν έπαιξε καλά, ζορίστηκε, δυσκολεύτηκε, πιέστηκε και αγχώθηκε. Ναι, και;;; H Εθνική Ελλάδος διαθέτει τον Φώτη Ιωαννίδη και πολλές φορές, αυτό αρκεί! Τεράστια νίκη επί της Ιρλανδίας με 2-0 στο Δουβλίνο, «καθάρισε» ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού με μία «ζωγραφιά» και ο Χρήστος Τζόλης! Δύο στα δύο στο Nations League και η συνέχεια αναμένεται τον Οκτώβριο, με την Αγγλία στο «Wembley»!

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο με την Ιρλανδία να έχει τον έλεγχο του ματς, χωρίς να απειλείται και να απειλεί ιδιαίτερα.

Σε μια κεφαλιά του Κουλιεράκη από κόρνερ και σε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, οι Ιρλανδοί απάντησαν με γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Ογκμπένε, λίγο πριν την ανάπαυλα, με σουτ με το αριστερό νίκησε τον Βλαχοδήμο, αλλά προτού σουτάρει εντυπωσιακά, ήταν εκτεθειμένος.

Το δευτερο ημίχρονο ξεκίνησε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά η Εθνική ήταν πιο αποτελεσματική Στο 50΄,ο Ιωαννίδης με τρομερό αριστερό, έκανε το 1-0 συνεχίζοντας τη φοβερή του σεζόν.



Και αφού η Ελλάδα απέφυγε τον κίνδυνο σε πολύ καλή φάση του Ρόμπινσον σε σουτ που κόντραρε στον Ζαφείρη, ήρθε το 2-0. Ο Μπακασέτας έστειλε στο χώρο τον Τζόλη που τελείωσε ιδανικά με το αριστερό διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα και το 2/2 της Εθνικής.



Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ιρλανδία: Κέλεχερ, Ο' Σέι, Ομομπαμιντέλε (Ντόχερτι 74΄), Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε (Ρόμπινσον 84΄), Σμόλμποουν, Μολούμπι (Φέργκουσον 63΄), Μπρόουν, Νάιτ (Μάκατιρ 74΄), Ζμόντικς (Άιντα 84΄).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης (Πέλκας 67΄), Σιώπης (Ντόι 88΄), Μπακασέτας, Χατζηγιοβάννης (Ζαφείρης 67΄), Τζόλης (Βαγιαννίδης 88΄), Ιωαννίδης (Παυλίδης 88΄)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0