Football Talk

Το ρεκόρ του Asteras AKTOR, αν πάρει τον Μακελελέ για 1+1 χρόνο: Μπορεί να «γράψει» την απόλυτη, γαλλική ιστορία στην Ελλάδα;

Το ρεκόρ του Asteras AKTOR, αν πάρει τον Μακελελέ για 1+1 χρόνο: Μπορεί να «γράψει» την απόλυτη, γαλλική ιστορία στην Ελλάδα;

Έρχεται. Η ιστορία «τελειώνει». Η πλήρης επιβεβαίωση του BN Sports θα είναι γεγονός. Και αν αυτό συμβεί, τότε ο Κλοντ Μακελελέ θα μπορέσει να «γράψει» την απόλυτη, γαλλική ιστορία στην Ελλάδα!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχει την τεράστια τιμή να εργαστεί σε αυτό ο τεράστιος, Κλοντ Μακελελέ!

Σε απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του BN Sports, ο «θρυλικός» Γάλλος, που στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε τις φανέλες των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, θα βρεθεί στον πάγκο του Asteras AKTOR, ώστε ν' αντικαταστήσει τον Μίλαν Ράσταβατς.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πια δεδομένη, ενώ τις επόμενες ώρες θ' αποφασιστεί και ποιοι θα πλαισιώσουν τον Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων.

Από εκεί και πέρα, ο Μακελελέ την Κυριακή βρέθηκε στην Τρίπολη, είδε τις εγκαταστάσεις του Asteras και ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση. Στην ομάδα είναι αισιόδοξοι πως η απάντηση θα είναι θετική και πως θα έρθει σύντομα στη χώρα μας για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Πως αν τελικά πει το «ναι», θα γίνει ο 8ος προπονητής που θα εργαστεί στη χώρα μας, ενώ κατάγεται από τη Γαλλία. Και ο πρώτος που θα κάνει κάτι τέτοιο την τελευταία διετία, με τον τελευταίο να είναι ο Οσβάλντ Τανσό, που κάθισε για ένα παιχνίδι στον πάγκο του Βόλου.

Ποιο είναι τώρα, το ρεκόρ που μπορεί να καταρρίψει ο Κλοντ Μακελελέ; Οι φήμες κάνουν λόγο για συμβόλαιο για 1+1 έτη. Πρακτικά, αν αυτό συμβεί, θα βγάλει την αρχική ενδεκάδα του Asteras AKTOR για 35+ φορές. Θα ξεπεράσει λοιπόν, τον Ζοσέ Ανιγκό. Και αυτό, αποτελεί ρεκόρ. Διότι ποτέ ιστορικά, ουδείς Γάλλος στην Ελλάδα, καθοδήγησε την ομάδα του για περισσότερες από μία σεζόν!

Και αν δεν μπορεί ο Κλοντ Μακελελέ, τότε ποιος μπορεί;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0