Football Talk

«Η Εθνική στο Δουβλίνο με στόχο το διπλό»: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς, ενόψει Ιρλανδίας!

«Η Εθνική στο Δουβλίνο με στόχο το διπλό»: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς, ενόψει Ιρλανδίας!

Η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (21:45), για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, με στόχο το 2/2. Αυτό είναι πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νίκη της «γαλανόλευκης».

Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία για τρίτη φορά στο Δουβλίνο (10/09, 21:45) και έχει ως στόχο της το «διπλό» για να διευρύνει τις νίκες εναντίον της.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε την ομάδα του να νικάει τη Φινλανδία σε ένα παιχνίδι που δεν αύξησε πολύ τον ρυθμό του παιχνιδιού της παρά το 3-0 (07/09). Ενάντια στην Ιρλανδία αυτό μπορεί να θεωρείται αναγκαίο, αφού οι γηπεδούχοι διαθέτουν αρκετά κινητική μεσαία γραμμή και θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. 

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά, από την πρεμιέρα του Nations League. Η αμυντική γραμμή της Εθνικής αναμένεται να είναι ίδια, όπως και η θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Οι μόνες αλλαγές που μπορεί να δούμε, είναι αυτή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, με τον Μανώλη Σιώπη να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του, έτσι ώστε να δώσει την ταχύτητα που κατέχει στις αντεπιθέσεις, που ενδεχωμένος να υπάρξουν από μεριάς Ιρλανδών

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας διεκδικεί, επίσης, φανέλα βασικού για το δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη, με τον Δημήτρη Πέλκα να παραμένει στα αριστερά. Το μόνο ζήτημα που υπάρχει για την Εθνική είναι η απουσία του Γιώργου Μασούραο οποίος, είναι και ο πρώτος σκόρερ (2 γκολ) στα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Σχετικά με την προϊστορία, η Ελλάδα έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Ιρλανδία. Σε πέντε αναμετρήσεις, η χώρα μας έχει επικρατήσει τέσσερις φορές, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Κάνοντας το 2/2 η Εθνική μας θα είναι σε πλεονεκτική θέση ενόψει των αναμετρήσεων που έρχονται τον Οκτώβριο. 

Πιθανή ενδεκάδα Ελλάδας (4-2-3-1): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος - Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μάνταλος, Σιώπης,Πέλκας, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας – Ιωαννίδης.

Βαγγέλης Τερζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0