Football Talk

Nations League, 2ος όμιλος: Παρθενικό τρίποντο αφύπνισης για τη Γαλλία, νίκη πρωτιάς για τους Ιταλούς! (video)

Nations League, 2ος όμιλος: Παρθενικό τρίποντο αφύπνισης για τη Γαλλία, νίκη πρωτιάς για τους Ιταλούς! (video)
Δεύτερη αγωνιστική και τα φαβορί είναι εδώ! Ακόμη και αν άργησαν λίγο… παραπάνω! Επαγγελματικά και κυνικά, Γαλλία και Ιταλία έκαναν το καθήκον τους εντός και εκτός έδρας, με Βέλγιο (2-0) και Ισραήλ (2-1) αντίστοιχα! Και τώρα, οι… δυο τους. Αυτές θα μονομαχήσουν άλλωστε, για την «πρωτιά» στον 2ο όμιλο του League A του Nations League!

Σε μία αγωνιστική όπου τα γκολ ήταν πολλά και μπήκαν από νωρίς, μάλιστα, στα δύο παιχνίδια του δευτέρου γκρουπ η εξέλιξη ήταν κάπως διαφορετική. Αμφότεροι οι γηπεδούχοι αυτής της δεύτερης αγωνιστικής μέρας, Γαλλία και Ισραήλ, «καιγόντουσαν» για τη νίκη, ώστε να μη χάσουν πολύ έδαφος από νωρίς.

Ράνταλ Κολο Μουανί (29΄) και Ντάβιντε Φρατέζι (38΄) έβαλαν σε θέση οδηγού τις εθνικές τους, διαμορφώνοντας αναλόγως τις συνθήκες για τη συνέχεια. Οι «τρικολόρ» έπαιζαν εξ αρχής ψηλά, χωρίς, ωστόσο να το πληρώσουν, ευτύχησαν δε να σκοράρουν πρώτοι, όπως ακριβώς και οι δήμιοί τους στην πρεμιέρα Ιταλοί. Δύο «νερατζούρι» συνεργάστηκαν, ο Ντι Μάρκο έβγαλε μια από τις γνωστές του πολύ καλές σέντρες και ο Φρατέζι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλντι έκανε αυτό που έπρεπε. 

Ίδια εξέλιξη και στο δεύτερο ημίχρονο – δεν έχασαν τον έλεγχο σε κανένα σημείο του: Ντεμπελέ (57΄) με ωραία ενέργεια στη μεγάλη περιοχή και δυνατό σουτ και Κεν (62΄) με πλασέ στην επαναφορά από το σουτ του Ρασπαντόρι, ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την υπόθεση – τρίποντο. Το σκορ δεν άλλαξε στο Παρίσι, ενώ το μόνο που κατάφερε το Ισραήλ είναι η μείωση του σκορ με όμορφο σουτ του Αμπού Φανί στην εκπνοή (90’ ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0