Football Talk

Ανυπόμονοι στην Ιταλία για Βιετέσκα και ΠΑΟΚ: «Να προλάβουν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!»

Ανυπόμονοι στην Ιταλία για Βιετέσκα και ΠΑΟΚ: «Να προλάβουν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!»

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται στη μετακίνηση του Βιετέσκα στον ΠΑΟΚ, με τους Ιταλούς να… τρέχουν να προλάβουν πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

Δύο μέρες έχουν απομείνει για τις ελληνικές ομάδες να ολοκληρώσουν τις όποιες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Οι φήμες για τον Βιετέσκα και τον ΠΑΟΚ πάντως καλά κρατούν, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Πολωνό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από το «cagliarinews24.com», αναφέρει πως πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες οι δύο ομάδες, προκειμένου να προλάβουν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Την Τετάρτη 11/09 είναι το deadline day για την χώρα μας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Ματέους Βιετέσκα με τον ΠΑΟΚ; Το τελευταία νέα στο μεταγραφικό παζάρι της Κάλιαρι και ο Πολωνός αμυντικός. Το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα θα κλείσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας μόλις δύο ημέρες για να βρεθεί οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για τον Ματέους Βιετέσκα. Καθώς ο χρόνος τελειώνει, οι δύο πλευρές πρέπει να επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πολωνού αμυντικού. Η πώλησή του θα μπορούσε να επιτρέψει στην Κάλιαρι να στραφεί στην αγορά των ελεύθερων πρακτόρων, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες ώρες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0